Gulnur Kizlar 1 aylik oglum var.sleepy kullaniyorum bazen szdiriyor degkstrsemmi diye dsunuyorum hngi markayi onerrsnz
Caliskantug Gulnur sızdırma testlerinde en iyi prima sonra sleepy diye araştırmıştım ben primanın fiyatı yüksek ama sleepy ona en yakın bebek beziymiş fiyat uygunluğuna göre de kalitesi baya iyi diyorlardı
Tolsel Gulnur bende sleepy kullanıyorum sızdırma oldu bir kere ama çok yapmıştı ben primanın da sızdırdığını duydum
deletedmom01 Gulnur canim bende sleepy aldım daha kullanmak nasip olmadı ama. Sleepy markasında sorun yaşarsam huggies kullanmayı düşünüyorum. Prima cok pahalı açıkçası.ama arada sızdırma olabilir bence sonuçta bez bu deneyimli değilim şuan hersey normal geliyo 😊😊
Caliskantug Gulnur bilmiyorum da sızdırma konusunda en iyi prima 2. En iyi sleepy diye duydum araştırdım hep.
RabiaDenizsuKayhan deletedmom01 herzaman sleepy bir numara bence ıkıncı bebegımede kullanıcam hiç sızdırmıyor Ve çok güzel kokuyor 🤗🤗🤗
RabiaDenizsuKayhan Benim kızım suan 2 yasında hala sleepy kullanıyoruz Ve çok memnunuz ıkıncı bebeğimede kullanıcam hatta ama bebekten bege degısebılır 🤗
Zeytin Prima premium care kullanıp memnun kalmıştım ben sonra huggies de kullandım ama bim’in bezini kullanan ve çok da memnun kalan arkadaşlarım vardı içi kremli falanmış sızma konusunu bilmiyorum ama hep tavsiye ediyorlardı.
ErvaVeBebegi Gulnur benim görümcem bim deki bezi cok över bende ilk ondan baslim dedim denim olmadi degistirim ama nasil alistirirsam belki öyle gider insallah hem uygun hem sizdirmiyormus deniliyor bi deniycem insallah saglikli bi sekilde dogsunda önce yavrum 😍