BerilinAnnesi Arkadaşlar yarın genel anestezi ile sezeryan olacağım var mi benim gibi olan, ilk bebeğim korku heyecan hepsi var 😊 dua ederseniz sevinirim 😉 herkese hayırlı doğumlar dilerim 🙏
Ebru4343 BerilinAnnesi benim doğumuma daha var 34 haftalık hamileyim kolay bir doğum olur insallah.şimdiden tebrik ederim sizi
Prensesss BerilinAnnesi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah sizden 1 gün öndeyim normali bekliyorum sizde hayırla kurtulun ağrısız sızısız geçer inşallah 👶😃
Aysenn BerilinAnnesi ay çok heyecanlı, benim de aynı şekilde sizin gibi olacak. Pazartesi 38+5 olmuş olacağız. Heyecanla bekliyoruz. Rabbim yardımcınız olsun , sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 💗💞🤗
BerilinAnnesi Prensesss insallahhhh çok teşekkür ederim,hayırlısı olsun sizin için de sağ salim kavusun insallah 😊
Nero BerilinAnnesi hayırlı doğumlar canım benm duyumuma göre ilk bebeği 39 haftadan önce almıyorlardı nasıl ikna ettin doktoru😂
BerilinAnnesi Nero sağol canım,aslında pazartesi olacaktım 39 olunca ama ben cuma olur mu diye sordum olur tabiki de uygundur dedi zaten 38-39 arasi sezeryan oluyor genelde normal yani tam zamanı