Evet herkes gibi artık bende doğurdum demek istiyorum 🥰 hikayeme gelince uzun uzun anlatmak istiyorum ☺️ Minnoşumuz beklediğimizden 15 gün önce bayramın 1. Günü bayram şekerimiz olarak çıkageldi. Ben kayınvalidemlerle yan yana binalarda oturuyorum. Kayınvalidemlerde yazlıktaydı ve bayramın ilk günü geleceklerdi aradım daha arabadan eşyaları indirdiklerini söyledi. Dedim biz geliyoruz tam asansörden indik akıntı gibi ancak daha fazla bir şeyin geldiğini hissettim. Eşime dedim eve gidelim. Eve çıktık bir baktımki suyum geliyor. Kayınvalidem de bu arada emekli ebe. Hemen onu aradık ve hastaneye gittik açılmam 1 cm di ama suyum geldiğinden yatış yapıldı. Bu arada sıfır sancı. Tabi ki hemen suni sancı verelim yoksa uzun sürer dediler. 15.00 da suni verildi 16.00 da 4 cm açılmam oldu bile bu arada sancılar dayanılmayacak gibi değil kızlar allah nefes almaya bile fırsat tanıyo saat 19.30 da 9.5 cm oldu açılmam ve 20.03 de minnoş oğlum doğdu. Çok uzun saatler sancı çekmedim ben şükür ama sakın korkmayın hiç dayanılmayacak gibi değil sadece ben ıkınmada zorlandığım için biraz dikişim var. Ama oda doğumdan sonra hiç bişey. Bu arada 37+5 de 3.275 gr doğdu oğluşum.
önerilere gelirsek ,
depend kesinlikle çok işe yarıyor.
hastanede duş imkanınız varsa kesinlikle girin inanılmaz rahatlatıyor ve açılmayı hızlandırıyor. Ebe söylediği için diyorum.
hastane çantasına gecelik koyun kızlar muayene çok daha rahat oluyor. Henüz hastanedeyim ve pijama giymedim.
bebişe de 10 lu hastane çıkışı yetti şuanlık yedek almıştım ama gerek kalmadı.
sorularınız olursa müsait oldukça yanıtlamak isterim. Allah herkese bir avazda sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏