Loyasteri Merhaba kızlaar bebek arabası için araştırmalara başladınızmıı ?? Önerebilceginiz var mıdır ?
Akfirat Loyasteri internette videoları da var bu modelin bence sizde inceleyin.ürün geldi zaten ilk aldığımız şey bebek arabası oldu.fiyatı şuan daha uygun biz 1260 TL ye almıştık
Meriwa Loyasteri ben aldım cnm bebiş daha gelmedi ama hangi ürünü önerdi yakınınız bide travel mi kabin tipi mi istediğinize siz karar verin ben 3 ay araştırmalar sonunda almıştım
MuratveKubra Loyasteri ben chicco kullanıyorum kuzum efsane iyi bir araba tavsiye ederim kesinlikle. Bizim aldığımız modelin pusetide bazalı yani oto koltuğu gibi çocuğu arabaya sabitliyorsunuz. Arabada bebiş ile sen tek gidebilirsiniz yanınızda birinin olması gerekmiyor böylelikle
Meriwa Loyasteri ben ohlala aldım 15 gün kaldı doğuma araç koltuğum var benim bide virüs bilmem ne derken dışarı cıkmıycam seneye kullanmış olucam o yüzden hafif rahat ürün tercih ettim doğucagı zamana göre de hesaplayın
Akfirat ben bunu aldım.çok araştırdım.çünkü kilosu daha çok taşıyan ve her türlü özeeliğe sahip hafif bir bebek arabası. çok iyi bir araba.bence fiyat ve özellikte 10 numara.baby home 855 modeli
Merveyunus31 Loyasteri ben bayağı araştırdım kararımı casual quatrodan yana kıldım asiri begendim ohlr agir da degil