Eyizar Tubadefne benim ilk hamileliğim de aynı sizin gibi 37+3 te iç çamaşırım ıslanmıştı ben önemsememistim fakat o günkü kontrolüm de doktor suyun azalmış dedi ve iki santim de açılmam vardı yani doğumum başlamıştı
Arinna Tubadefne Canım hiç durmadan akıyorsa suyun gelmiştir. Haftan dolayısıyla doktorunla iletişime geçsen çok iyi olur
Zeynepps Tubadefne bende de bugün ayni seyler oldu az önce de bir sanci girdi uykudan zipladim 33 haftaligiz
Canan95 Bu saatte bulmanız çok zor ama eczanelerde bu durumu anlayabilmek için yanlis hatirlamiosam turnusol kağıdı satiolarmis. Camasiriniza yerleştirip rengine göre gelen su mu akıntı mi anlayabiliyormussunuz 💮
Tubadefne Eyizar doktorumda tatilde hay Allahım ben yinede gidim korktum bebegin hareketleri azaldı bugun korktum şimdi ☹️
Eyizar Tubadefne o zaman kesin gidin acile bi en azından nstyle kalp atışlarına bakılır içiniz rahatlar akintiysa bile
Eyizar Tubadefne doktorunuzun olmamasi kötü denk gelmiş bu yaz bebeklerinin kaderi sanırım.😔 İnşallah yanlış alarmdir da sağlıkla tam zamanında gelir bebeğiniz