Kızlar merhaba, 37+4 oldum ,bugün biraz su gibi bişey taytımı ıslatmıştı bunuda ablam fark etti ve hafif koyu kıvamlı sarımsı bir akıntım gelmişti riske atmayalım nolur nolmaz diye hadtaneye gittik kendi drum yoktu, beni nst ye bağladılar sancım yoktu, sonra alttan muayene etmek için çatala uzandırttılar sonra ebe geldi benim korktuğumu gördü panik oldum çok korktum neden o kadar korktum bilmiyorum ama çok kötü oldum yani ebeden iki üç güzel kelime bekledim , beni sakinleştirmesini istedim ama yapmadı aksine sert bir tavrı vardı sonra ben kötü oldum ve biraz sakinleşmek istiyorum dedim bekleyin dedim daha sonra dr u çağırdılar o geldi ve beni çok sakinleştirdi tatlı diliyle korkma dedi parmağıyla muayene etti ve 10 saniye falan sürdü minicik yok denecek kadar acıdı gelen suda akıntıymış öyle dedi mantar geçirmiştim daha önce belkide ondandır bilmiyorum sonra ultrasondan baktı karnımdan bebeğin suyuda gayet güzel dedi çok şükür, beni bu kadar korkutan şey ebe ve çataldı kızlar ben napıcam normal doğum yapmak istiyorum ama çataldan çok korkuyorum ve o ebeyi mecbur kalmadığım sürece istemiyorum akıl verin 😞😞