09785634 Fadimehnk eminmisin canım ya her gece etlisi yapilir buralarda tabi yumurtalisi da yapilir da etli daha fazla yenir 😁
Fadimehnk 09785634 eminim canım valla daha ben etli yapana rastlamadım özellikle Harran Akçakale tarafları hep Yumurtalı 🤣🤣😋
zeome bişi olup olmayacagını bilemeyiz ama gebelikte yasak dıye bılıyorum daha dikkatli olmalısın düşük tehliken varken
Oozzee 09785634 hiçbi şey olmaz, ilk oğlumda ben de yemiştim içinde et olduğunu bilmeden. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı, hatta burada başlık açmıştım okuyabilirsin orayı.
Meric1 09785634 düşük riski olsada olmasada karnında bebek varken etliyse tabiki birşey olabilir bilemezsin. Toksoplazmaya baktır. Keşke etsiz yeseydin
Selen2688 Meric1 komple çiğ et yememiş sonuçta abartmayın bir kereden bir şey olmaz bir daha yemez olur biter 😏
Merve2016 Fadimehnk bende Urfalı yım etli de yaparız yumurtalı da etli çiğ köfte daha zor oluyor kuru yoğrulur yumurtalı öğlen yemeklerinde falan yapıyoruz hemen
Merve2016 Bende hamileyken yedim etli de birşey olmadı zaten et o kadar yoğurulur ki elinde pişiyor çiğ et yemiş gibi olunmuyor ki