Tugcemrek Simgee987 sağ damarda çentik var benim coraspirin kullanıyorum tansiyon takibi yapıyorum.geçen yıl preeklampsi geçirdiğim için kan sulandırıcı iğnede kullanıyorum
Essraanil Simgee987 önemli bir durum canım coraspin başlar mutlaka doktorun. Dpktorunla iletişim halinde ol mutlaka
pptya01 Benim rahme giden bi damarım dardı bebeğin gelişimin de sorun olabilir ama olmayadabilir dedi doktor hiçbişi olmadı
pptya01 Simgee987 yok kullanmadım son haftalara doğru kızım kilo almadı doktor köfte meyve falan ye dedi yedim almadı köfte meyve ye dedi tekrar yedim kızım 3450 doğdu kiloyu alan ben oldum
BabyThalia Ben de çıktı bu sorun, ama 24. Haftada kontrol edeceğini ve yüksek tansiyona sebep olabileceğini söyledi 😌
Deleted5544 bende vardı coraspin kullandım, hergün tansiyonumu ölçtüm bebekte gelişim geriliği oldu kilosu 3 hafta boyu 5 hafta geriydi 2850 gram 49 cm doğdu gayet sağlıklı allaha sükür ☺️
Tugcemrek Simgee987 önceki gebeliğimde yükseliyordu ve bebeğim 29.haftada 670 gr doğdu. Bu gebelikte 11/7 10/6 gidiyor. 31 haftalığım
Simgee987 Tugcemrek inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın🙏Önceki evladını kaybetmedin inşallah
Tugcemrek Essraanil önlem olarak coraspirin ve oksapar kullanıyorum, az tuzlu yiyorum kendimi hiç yormuyorum bol su içiyorum. Şimdilik iyi gidiyo sadece sıcaklar zorluyo
Essraanil Simgee987 dikkat et canım malesef aynısını yaşadım tuzu tamamen kes tansiyonunu yükselticek herşeyden yzak dur ekmek vs.. doktorun en iyilerini söyleyecektir sana zaten