nur94_ riskli dönemde olduğunuz için bence pek doğru değil ama doktorunuza sorsanız daha iyi olur ben denize girdim ama 27.haftamdaydım ona rağmen çok tedirgin oldum ve dikkat ettim

Bende 26. Haftadayım kalabalık olmayan zamanlarda yarım saat yarım saat giriyorum

nur94_ 37 deyim 27 den beri giriyorum doktorum onay verdi ama sormadan danışmadan burdaki fikirlerle hareket etmeyin başka durumunuz vardır riski olabilir sizin için

Canım çok erken ve en dikkat edilmesi gereken zamandasin doktoruna sor o şekilde gir. Öbür türlü girme derim ben

@nur94_ bende 12. Haftamdayım doktorum daha iyi olacağını söyledi 1 haftadırda tatildeyim denize de giriyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. fakat yine de sizi yanıltacak bir bilgi vermek istemem yine de doktorunuza danışın isterseniz

nur94_ bende yanıltmak ıstemem ama 9. Haftadayım yuzmek mıde bulantıma da cok ıyı gelıyor doktorum soylemıstı hatta bana ama bu donemde sahıller o kadar cok kalabalık kı ben koyda gırmeyı tercıh edıyorum enfeksıyon rıskı yasamak ıstemedıgımden temız yerler her zaman daha guvenlı saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallah

Gireceksen ıslak mayoyla durmamaya dikkat edin.

nur94_ Merhaba. İki gün önce kontrolümde doktoruma sordum bu konuyu. Git git çok iyi olur, korkma dedi. Denizde istediğin gibi, havuzda en fazla 30 dk dur, çıkınca hemen mayonu değiştir ıslak mayoyla sakın durma dedi. Ben yine de havuza girmem diye düşünüyorum, kalabalık olur vs. diye. Ama benim kanama vb. riskli bir durumum olmadı çok şükür şimdiye kadar, siz de durumunuza göre doktorunuza danışabilirsiniz. Haftalar hemen hemen aynı olduğu için yazmak istedim .

nur94_ 13.haftamdayım doktoruma dün sordum güneşte duramazsın kesinlikle istemiyorum yanık ya da güneş çarpması dedi. 15 dakika yüzüp sonra kenara çıkmamı söyledi. Ben de değmez onca şeyle uğraşmaya diye vazgeçtim 😂

nur94_ canım bende 11 haftaligim ilk haftalarimda kanamam olmuştu biraz tehlikeli bir dönem geçirdim çok şükür toparlandık bende Arife günü sordum doktoruma güneşlenmek yasak dedi ama denize girebilirsin dedi hatta denize girmek daha iyi dedi ama kendini çok yorma ters hareket yapma diye uyardı imkanın varsa doktoruna danış ama ben çok tedirginim sen kendini kolla dedi doktor yani gir ama dikkat et dedi

nur94_ riskli bir gebeliğiniz ya da kanamanız yoksa bence sıkıntı yok, 14+ 3 üm 9 haftalıktan beri her gün denizdeyim, çok da rahatlatıyor bence😍