Yagmurunbebegi Selamlar anneler😚 bana anne yanı önerir misiniz biraz daha uzun süre kullanabilceğim ürün olrsa daha da memnn olurum teşekkürler ☺️
Yagmurunbebegi Mziyaa şimdi baktım bende beğendim siz ne zaman almıştınız fiyat 1.400 lerde trendyolda
Mziyaa Yagmurunbebegi Ben kendi mağazasından aldım 3 gün önce. Meltem smart mondo alıcaktım 60×120 ama uzun vadeli kullanımda çocuk rahat yatamaz bence. 10 santim bile çok fark ediyor. Gerçekte bire bir görüntüsü çok daha güzel
yorumcuanneniz Yagmurunbebegi ben karyola beşik aldım sonra ön kısmını çıkardım yatagima yapıştırdım memnunum
Arinna Yagmurunbebegi Ben anneyanı ahşap beşik aldım 3 buçuk yaşına kadar kullanılıyor. Bebekonfor da ve ebebekte var.
Yagmurunbebegi Arinna hangi beşik markası falan var mı? Genelde beşikler 6-8 ay kullanım veriliyor da
Arinna Yagmurunbebegi Bebekonfor dan aldım canım. 3 buçuk yaşına kadar kullanırsın dediler. Beşikten çok memnunum
Merii33 Yagmurunbebegi canım ben e bebekten asansörlü kademeli anne yanı olabilen beşik aldım fiyat değiştimi bilmiyorum ama 680tlye almıştım 2 yaşa kadar kullanılabilir diyordu henüz oğlumuz doğmadığı için kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım memnun. Bi bakmanı tavsiye ederim