Sumi Merhabalar hanımlar gebeliğim 7+6 dün gece kanamam oldu açık kırmızı renk sonrasında azaldı ve kahverengi lekeye dönüştü ara ara devam ediyor. Doktora gittik progesteron hap ve iğne verdi. Çok korkuyorum normal midir böyle kanamalar
yaseminyasemin Sumi canım seni korkutmak için demiyorum nasibinde varsa bişey olmaz ama ben geçen sene o şekilde başladı iğne hap kullanmaktan mal oluyodum malesef düştü ama benim hatam oldu sen yapma önlemlerini al ben geç kaldım doktor için farklı durumlar oldu kanamaya döndükten sonra iğne ilaç başladım kurtaramadık
Nida__ Sumi merhaba, ilk kahvetengi lekemi 6. Haftada gördüm koşarak doktora gittim çok şükür bişey yoktu şuan tam 10. Haftaya girdim hala gün aşırı devam ediyor. Yine doktoruma mesaj attım adet kanaması olmadığı sürece ve şiddetli kasık ağrısı olmadıkça normal kabul ediyorlar ben sordum ne zaman biter diye nadiren aylarca süren bile oluyormuş artık moral bozmuyorum 😌
Elifdoan Sumi ben hem 8.haftamda lekelenme, hemde 11.haftamda baya bir avus dolusu kıpkırmızı kanama yaşadım canım, progestan hapı fitil olarak vajinadan kullan, bide olabildiğince yat dinlen, şuan 28 haftalık olduk elhamdülillah
gozdeturan Sumi progstan benim akıntımi bir günde kesti. Hic korkma ama yat hep fazla da takma dusucek düştü deme doktorlar bazen abartıyor gercegi soylerken hangi pskolojiye girecegimizi bilmiyorlar sanki. Bi olsun yannda ben annemdeyim igne serum derken bide progestan aldim 1 gunde iyi oldm cok şükür. Ama dünyada rızkı varsa eger binadan dussende o bebek senden dusmez