Bu foruma üye olduğumda bebek sahibi olmaya çalışan her yazıdan kendine pay çıkaran biriydim. 2 sene sabretmenin sonunda mutlu haberi aldım. Çok güzel bir hamilelik geçirdim. Herşeyi kararında yaşadım oğlum beni hiç üzmedi. Korona yüzünden işe dahi gitmeden eve tıkılsakta çok şükür sağlıkla bugünlere geldik. Kontrol için çağrıldım tarihte 38+6 da son kez ultrosana girişim olduğundan habersiz doktorun yarın alıyoruz melikecim demesiyle kalktım. Hep 10 a 6 olan tansiyonum heyecandan 14 7 ye fırladı 😁. Sezeryan olmamın sebebi haftalardır önde çıkan kafası ve benim çatı muaynesinde üst çatımın dar olmasıydı. Doktoruma güvendim ve kendimi teslim ettim. 30.07.2020 sabahı 7.30 da hastaneye yatışım yapıldı. Geceden başlayan heyecanımı kimseye belli etmedim. Taki ameliyathane yolundaki sedyeye yatana kadar 🤭 neyseki hey melike kendine gel dedim ve cesaretimi topladım. Ameliyata girmeden sonda takıldı. Takarken hafif yanma oldu onun dışında hic bir eksisi yok. Ameliyathanede ortama alışmam için 10 dakika erken indirildim iyiki de öyle olmuş herşey olması gerektiği gibi zamanın oldu. Spinal iğnesi için de doktorun söylediklerine uyulduğu taktirde kan alınırken oluşan sızıdan inanın farkı yok. Kendimi onlara emanet ettim ve sakin olmaya çalıştım. Hastane personeli çok güleryüzlüydü bu insana cesaret veriyor. Hemen uyuştum ve çok geçmeden sesini duydum. 09.53 de ❤ o an inanılmaz bir an kelimeler yetmez tarif etmeye. Sonrasında bir midem bulantım oldu ameliyat sırasında ona da iğne ile müdahale ettiler. Odama çıktığımda bana dedikleri herşeyi harfiyen uydum. Yürüdüm ve gazımı çıkarttım. Sütüm şuanlık gelmiyor ama uğraşıyorum sıkarak vermeye çalışıyorum oğluşumda beni hiç zorlamıyor. Dün sezeryan olmuş biri olarak şükürler olsun çok rahatım bunda olumlu düşünmemin çok etkisi oluğunu düşünüyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Istediğinizi sorabilirsiniz. Hepinize iyi bayramlar diliyorum ❤❤❤❤❤❤🥳