Mry-06 40+1 de gelen güzeller güzeli kızım çekmiş oldugum 19 saat suni sancı normal doğumla sonuçlanan doğumum ve kucağıma verdiklerinde herşeyi unutmuş olmam 🙏🏻 (Ankara Şehir Hastanesi) sorularınız olursa cevaplayabilirim ☺️
zeynepcelikss Mry-06 suni sanci alttan mi damardan mi verdiler? ve zor mu?son sorum epidural suni sanci esnasinda vurdurdunuzmu
Mry-06 MNaz hiç bir belirtim yoktu polk kontrolde açıklığım 2 cm dı doktor yatırım çatın musait hızlı ilerler dedi bende bir an önce olsun diye yattım perşembe gününe kadar Perşembe günü de bir değişiklik olmazsa evde beklemek için çıkıcaktım ki sabah suyum geldi direk doğum katına indim kendi sancımdan önce de suyum geldiği için suni sancı verildi
Mry-06 zeynepcelikss epidural çok tercihleri yok sanırım çnkü artık dayanılmaz hale gelince bile vurmadılar serum gibi damardan aldım ne yapalam söylim zordu ama gerçekten göğüsünüze koydukları an her şey bitiyor
MNaz Mry-06 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı benim başıma beklemek o kadar yorucu ki hele ki hiç belirti olmadan öylece beklemek strese soktu beni inşallah benimde bianda olur biter
Kediliannee Mry-06 gözünüz aydın öncelikle :) bende 34. Haftadayım şehir hast düşünüyorum doğumu nasipse, doktorlar ebeler nasıl davrandı ilgililer miydi, birde dikişiniz oldu mu hissettiniz mi 🙃
Wonderanne Mry-06 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤗🤲🏻
Mry-06 Kediliannee Doktorlar Ebeler o kadar ilgililerdi ki Allah Razı Olsun İnci Hocadan (İnci Halilzade) benim ilk suyum geldiği için açılmamda çok olmadığı için suni verildi açılmam çok ilerlemedi suni sancı ne yalan söylim biraz çektim zordu evet ama ğöğüsünüze koydukları an her şey bitiyor. Dikişlere gelince evet dikişim var ama kesmeden de dikmeden de uyuşturuyorlar bir şey hissetmiyorsunuz 🙂 herkese dua ettim tüm gebelere ve isteyenlere herkeze kolay doğumlar olur inşallah bir an dayanamıcam dedim ama iyiki normal oldu diyorum herkese nasip olsun 🙏🏻
mankenhamile Mry-06 benim kuzenimin de suyu önceden geldi ama yine de epidural aldı ve suniye gerek kalmamıştı çünkü suyu geldikten sonra kendi sancısı başlamıştı zaten su geldikten sonra herkesin kendi sancısı başlar ki öyle bir sistemimiz var 😐
Mry-06 Merveardabayram Evet ilk Doğumdu açılmam o yüzden biraz uzun sürdü ilk doğum için normal dediler