M_N_R Angelada Mantar yapmişti bende gunluk ped.Kaşinti,yanma kuruma,sivilceler falan cikmişti.Cok kotu gunler gecrdim o pedler yuzunden.🤦♀️
Deletedmom306 Angelada ✔️Kesinlikle kullanma canım özellikle hamilikte enfeksiyona yol açıyor onun yerine pamuklu bebek mendillerinden alıp kullanabilirsin. Enfeksiyon olursan sonuçları çok ağır olur senin için . Allah korusun bebeğini bile kaybedebilirsin enfeksiyondan .
Suna11 Ben kullanırken sürekli kaşıntı yanma oluyordu mantar oluyordu onunla alakalımı bilmiyorum ama öyle olduğunu duydum bir ara ve kullanmayı bıraktım bir daha öyle bir sorun yaşamadım. Şimdi akıntım olduğu zaman bir peçete kokuyorum çamaşırıma
Gokalpozge1 Suna11 aynen saat başı müsait olduğum sürece değiştiriyorum daha sağlıklı bence ve pet ten çok daha iyi
pptya01 Ben sürekli kullanıyorum mümkün değil kullanmamam akıntım var ve değiştiriyorum yoksa iç çamaşırı batar
sibell777 pptya01 bende kullanıyorum orkidin kini kullanıyorum bana ne kaşıntı ne başka bir şey yaptı ve çokta memnunum bence peçete yeterli değil çünkü sabit kalmıyor ve muhakkak iç çamaşırımıza değiyor kullanmamız gerekli
Rarslanca1 pptya01 aynen ben de kullanmaya başladım kaşıntım zaten vardı biraz daha arttı sadece , ama yapıcak bir şey yok mecbur . Günlük kullanıyordum şimdi gündüz ped kullanmaya başladım akıntı oluyor yoksa
Edizinannesii Angelada canım bu kişiden kişiye değişiyor ben belki 8-9 yıldır kullanıyorum ama adı gibi günlük degistirmiyorum her lavaboya girdigim de değiştiririm ve şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım aksine çok rahat oluyor
Kader13 Angelada bende sade kokusu olmayınndan kullandım ve açırı kurtarıcı hamileyken fazla akıntı oluyo ve iç çamaşırı yetiştiremiyodum artık enfeksiyon veya kötü koku kaşıntı vs yapmadı
Zuzuum Angelada kullanma canım onun yerine pamuk kullan yada iç çamaşırını sürekli değiştir en hassas dönemdeyiz günlük ped sorun yaratabilir
Handelb Angelada ben de aynından kullaniyorum molped %0 olandan gayet de memnunum yoksa çamaşır dayanmaz
NeseMf Angelada onun yerine müslin gibi beyaz pamuklu tülbent alıp kesin minik minik yıkayıp ütüleyerek kullanın çok daha sağlıklı