RanaaT Merhaba annişler ben yatak olarak park yatak almayı düşünüyorum fakat içinde pike takımı yastığı falan da olmasını istiyorum siz nerelerden aldınız?
Selin17 RanaaT bende internetten aldım, ama nevresim takımıyla beraber değil.. nevresim takımını bu ay internetten yaptıracağım set olarak beşik koruyucularla beraber
ipktos RanaaT civilden Calipso 2 almıştım ama nevresim takımlarını ben diktirdim piyasadakiler kalitelerine göre pahalı geldi
Smyrpd RanaaT ben park yatağımı gaziantepte bir kraft mağazasından aldım içerisinde yastıkları, yatağı ve yatak koruyucuları da var- mağaza serili şekilde sergiliyordu kendileri yaptırmış sanırım🤷🏼♀️ Yanlış hatırlamıyorsam internet Üzerinden satışları var bi bakabilirsin istersen https://www.cocukicinhersey.com/
Minikbirkalp Ben civil den aldım ama hiç denk gelmedim içinde nevresim takımı olan bir park yatağa varmı bi bilgim de yok
ipktos RanaaT Civilden aldım beşiği içindeki yatağı bebek ten aldim nevresimi bursa kumaş pazarından aldırıp diktirdim Mersinde
ipktos RanaaT Bursa kumaş pazari pozcu da Çetinkaya ya varmadan ama dikimi benim annem yaptı her terzi yapar birşey yapmıyorlar zaten çok kaliteli kumaşlar var yıka yıka birşey olmadı karacadan set hediye gelmişti renklerin gitti