Masum Kızlar kız bebeği olacak olanların hepsinde 6.haftalarda veya sonrasında azda olsa kanaması olan oldu arkadaşlar
Haticekckylmz Masum kiz yada erkek diye ayirt etmiyor canim kanama benim erkek o haftalarda kanama leke olmustu
Esen Masum bence bunu söylememiz gerekirse erkek bebek için söyleyebiliriz ben araştırmıştım düşen bebekler genelde erkek oluyornus mesela doğa kadını istiyor aslinda
Masum Haticekckylmz anladım canım genelde cinsiyet kız olanlarda duyuyorum da bi yakınımda 6 haftalık biraz kanaması geldi merak ettim
DnHazrlklar Benim de 6. Haftada lekelenmem olmuştu yerleşme kanaması dedi doktor o zaman ve bebeğim kız benim de canım ☺
Haticekckylmz Masum yok canim bende baska duydum gebelikte kanamasi olan erkek diye 🙈 eskiler soyluyor ama dogruluk payi oldugunu sanmiyorum tabiki ALLAH bilir cumlemizin gonlune gore versin saglikla insallah
bgm96 Benim adet olur gibi kanamam var ama adetime daha 1 hafta var acaba buda yerlesme kanamasi olabilirmi cok meraktayim
Masum Kekmez ben 20 haftalık hamileyim Canım zaten akrabam 6 haftalık hamile çok az kahverengi kanaması oldu o yüzden sordum