yorumcuanneniz Elifptt Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimki 8 buçuk aylık ellerinden öper😂
IpekDefne Elifptt ay bendee son 10 gün canım 😍🌸 sende durumlar nasıl sancın açılman agrın sızın varmıı
Yakamoz-1990 Son 6 🤦🏼♀️ Ara sıra yalancı sancılar yokluyor. Cümle alem doğurdun mu diye arıyor. Ebediyen kalmayacak illa çıkacak da işte bugün yarın bekle bekle iyice daraldım vallahi. Bilinmezlik sıkıyor insanı
Kadiss DeReNAsYa Allah yardımcımız olsun canım bende hıc sancı agrı belirti hıc bisey yok sende var mi 😊
Merveee07 Son 6 ama hiç gelmeye niyeti yok ama mutluyum erken doğum korkusu ile geçirdim tüm gebeligimi sağ salim kavusalim inşallah🙏🐣
ozgeakdas Elifptt benimde son 10 😇 sabah bel ağrısıyla gittim 1 cm açıklık varmış nişanımda geldi 3 gün önce muayeneden sonra eve geldim ne şiddetlendi ne azaldı sancım gelsinler artık sağlıcakla
DeReNAsYa Kadiss bendede yok canım bayramin birinci gununu de atlatdik olsun diye dua ediyorum artik ☺️
IpekDefne Elifptt benim açılmam da var bebek dogum kanalında ama daha gelmeye niyeti yok pamugumun galiba 😄🤷🏻♀️ Sabahtan berise carsı pazar geziyorum sadece ayaklarım şişti halaa tık yok 🤦🏻♀️