Minikfasulyem26 yamacalimoms sınır 180 degl ki tokluk degeriniz 140 gecmemesi lazm siznki baya yuksek
yamacalimoms Minikfasulyem26 50 gram yuklemede 140,75 gramda 180,100 gram yüklemede sinir 200 müs canım Şeker yüklemesi farklı oluyor normalde 140 en üst değer
Nur_nur06 Şekerin Yüksek yada düşük olduğunu nasıl anlıyorsunuz arkadaşlar vücut olarak nasıl bi etkisi oluyor
Minikfasulyem26 yamacalimoms gebelikte sınır hep 140 diye biliyorm canim yuklemeyle alakasi oldugunu hic duymadm
Merveyunus31 yamacalimoms canim benim de 100 gramlık yüklemede açlık 75 ilk saat 220 ikinci saat ise 145 cıktı çok mu yüksek sen anlıyorsun sanki 😑
nisemom Merveyunus31 yüksek canım benim de 100luk de 205 çıkmıştı diyet verdiler. Meyve sayısını düşür yaninda sut ayran kefir yoğurt ye. Beyaz ekmeği kes şekersiz tam buğday ekmeği ye. doktora gidesiye kadar bunları yap. Zaten o seni yönlendirir
Merveyunus31 yamacalimoms evet bana bazi şeylerden kismami söyledi çok yüksek değil ama yüksek cıkmış dedi ilk saati diğerlerini iyi dedi ben kısıyorum ama yine de nefsimi hiçbirşey de bırakmıyorum
syrndlr BebekK doğru söylüyorsun. Ben şeker yüklemesi bile yapmadım. Her şeyden kararınca yiyorum. Bebeğime iyi geleceğini düşündüğüm. Abartmadan her şeyin tadına bakıyorum. Hamilesin sen hasta değilsin.
Tugcngz Şu şeker yüklemesini bir türlü anlayamadım bende yaptırıcam kimş diyor zararlı şekerli suyu icme kimi diyor cocuk icin önmli kimi diyoe sadece kanda baktır icmeden anlamadım gitti
BusraDevlet83 yamacalimoms Evet sonuçlar yüksek değil ama dikkat edin yine de. Çünkü 180′e yakın bir değerde çıkmış. Bu arada 50 gr adına konuşmuştum ben. Yanlış okumuşum demek ki.. Onda sınır 140 idi.
Beneklikedi yamacalimoms 140 üstü şeker belirtisi. 50 gr yüklemede tabi. Arkadaşımın 170 çıktığı ve diyet ile bir dönem sonra düşüremediği için şekerini insülin başlatmıştı endokrin.. istersen kadın Doğum Dr bağlı kalma. Endokrin e git.. riske girme.
yamacalimoms RabiaMG Canım doktorum geri döndü bana,75 gram yüklemede 180 normal kabul ediliyormuş sonuclariniz gayet normal kararında yiyebilirsiniz sıkıntı yok yazmış