musti28 Nagehanarslanata 9 ay boyunca beyazlarım yüzünden her ay dip boyası yaptım doktorum da izin verdi cnm çok şükür Doğum da yaptım birşey olmadı
Syh42 Nagehanarslanata hamile olduğumu bilmeden boyamıştım. Bir sıkıntı olmaz demişti doktorum. Ben öğrendikten sonra bir daha boyamadım ama 4 ay sonra boyanabilirmis.
Nazdmrblk Nagehanarslanata izin zamanı geliyor memlekete gittiğimde boyatacağım mecbur önce kendimizi iyi hissedelim ki bebişlerimizde iyi olsun zaten 5.aya girmiş olurum o yüzden sadece uçlarımı güvendiğim bi kuaförde boyatacağım
civcivimmm Nagehanarslanata ombre yaptırdığımda 23 24 haftalık falandım 9 saat kuaförde kaldım hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Whiterose Ayda amonyaksız boyayla evde kendim boyamıştım saç derime fazla değdirmemeye ve kokusunu solumamaya çalıştım ve bi olumsuzluk yaşamadım
Nagehanarslanata Whiterose teşekkürler uçlara Ombre istiyorum tenime temas etsin istemiyorum yinede 🙈
Mehtap74 Nagehanarslanata 7. Ayda amonyaklıdan boya ile diplere dokunmadan boyadık. Röfleliydi saçlarım maaşallah hamilelikte bir uzadı baya kötü görünüyordu kahve tonlarına boyadık. Maske taktım solumadım tenime değdirmedim.