Dilaratuana Benim gibi aranızda çok genç anne olan veya olacak olan varmı. 18 yaşındayım 22 haftalık hamileyim. Haliyle nasıl bakıcam nasıl yapıcam korkusu var. Benim gibi olan hanımlar tavsiyeleriniz neler veya sizin korkularınız neler?
birprensesannesiiiiii Dilaratuana Bende 19 yaşındayım ve 20 gün önce doğum yaptım . Inan ki öyle güzel bi duygu ki hiç düşünme bile nasıl bakicam diye öyle güzel bakıyorsun ki . 🤗🤗insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor bile . Bi bakıyorsun akşam olmuş 🌸♥️
Maykinoo Dilaratuana bende 19 yaşında anne oldum şuan 23 yaşındayım ikinci evladıma hamileyim hiç korkma çok güzel bakılıyor ve hatta biraz küçük olduğundan ne oyunlar oynarsın hiç üzülme Rabbim yardım ediyor ❤️
prensprensesannesi__ Dilaratuana 18 yaşındayım 31 haftalık hamıleyım benıde yetınemezsem kokusu sardı 🙄
Dilaratuana birprensesannesiiiiii birprensesannesiiiiii Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ❣️❤️ illaki öyledir ama insan korkuyor işte bide yaş erken olunca.🤗 Ama onu karnında hissetmek bile çok güzel bi duygu ne kadar korsamda bir an önce doğsun istiyorum.😇🐣💖
Dilaratuana Maykinoo Maykinoo Allah size de kolay hayırlı doğum nasip etsin. Evladınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bakalım doğunca neler olcak bende heyecanla bekliyorum 😂❤️❤️❤️
birprensesannesiiiiii Dilaratuana Rabbim hayırlı evlat etsin inşaallah yavrunu . Insan dogum yaptıktan sonra o tekmeleri arıyor yani bende ilk baslarda öyle oldu 🤗🤗
Maykinoo Dilaratuana hepimizin inşallah amin ❤️ Bi doğsunlar bakalım kafamıZa huni takıcaz herhalde 😂
Ada01 Dilaratuana Amin canım 🥰 Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizide sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌹
Dilaratuana prensprensesannesi__ doğdukları zaman bu korkular gider ama öyle hissediyorum ben sağlıkla gelirler inşallah ❤️❣️
beyzzaad 22 yaşındayım 39.4 hamileyim. korkma allah yardımcı olur inşallah tadını çıkartmaya bak en güzel duygular bunlar 😊
askvehuzurum zynb_ozkn al benden o kadar bende 20 yaşında 13+0 düşük riskim var bide çok kötüyüm serumlarla duruyorum
Dilaratuana askvehuzurum Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣️🙏🙏
Nesibee42 Dilaratuana Ben 22 yaşındayım 12 ay önce doğum yaptım oğlum 1 yaşına girdi temmuzun 11 inde. Genç anne olmak çok güzel bi duygu panik yapmadan sakin bi şekilde herşeyi abartmadan bebeğimle büyümeye çalışıyorum. Çok takıntılıyım aslında en ufak şeylerden nem kapan pireyi deve yapan biriyim ama oğlum için sakin olmaya çalışıyorum 🤗
Damlaayz04 Bende 22 yasindayim 23 +3 haftalık hamileyim tüm annelerde vardır bu bence ama insAllah o icgiduyle bakarız🥰