Mineee123 Kızlar ben reyapta gönül hanıma gidiyordum ama bir değişiklik yapayım dedim ve nereida hanıma gittim giden var mı ben memnun kaldım ama genel olarak nasıl ben bir defa muayene oldum sadece
Liliz Mineee123 canım neden doktor degısıklıgı ıstedın ? Reyapın kontrol ve dogum fıyatları hakkında bılgın var mı
busetmr Liliz sgkli 125 sgksiz 160 normal 3100 sezeryan 3500 peşin olursa indir yapiliyomus çok fazla ve öyle muhteşem bir hastane de değil kürtaj olmuştum ve prof petek Balkanlı ebe buz gibi doğumhane küçücük bir oda sanki bilemiyorum nereide hanıma gittim ama bir kez daha anladim reyap olmaz
Mineee123 Liliz ya doktor değiştirmek değil aslında o gün gönül hoca doğumdaymış müsaitliği yoktu eşimde bayramdan sonra işten izin alamaz diye başka doktora gidelim muayene olalım dedik burada nereida hanımı duymuştum o yüzden ona girdik öyle oldu yani 😂 sonra beğendim baya ilgilendi beni kazanmak için mi ilgilendi yoksa hep mi böyle bunu almak istiyorum sadece tek kötü yanı eşimi içeri almadı gönül hanım eşimi de içeri alıyordu. Eşim çok heyecanlı her kontrolde geliyor o kafamı karıştırdı bir de normalde özelde 15 gün içinde ücretsiz ya muayene nereida hanım bayramdan sonra yine gel kontrole dikkatlice iyice bakalım bebişine annesi fikan dedi hoşuma gitti bir kere 15 gün içinde ücretsiz diye gönül hanımda gitmiştim surat beş karış kızarak çıkarttı resmen odasından şok olduk tabii paralı muayene değildi ya o yüzden öyle oldu herhalde işte nereida hanımda ilgilenince hoşuma gitti yoksa normalde gönül hanımsa iyi ama nereida hanım kadar detaylı bakmıyor gibime geldi 😂
busetmr Ben gidiyorum canım iyi doktor ama hastaneden kaynaklimi bilmiyorum gerekli gereksiz bir sürü test isteniyor ve bana doğum ücreti vs çok geldi ve doğum için saçma bie Sart sundu oyuzden bıraktım şimdi hastane araştırıyorum
Liliz Mineee123 anladım canım reyap için sürekli praya dayalı konusuluyor herseyde para on planda gıbı seyler okudum o yuzden sormak ıstedım
busetmr Mineee123 ben gittiğimde zaten eşimi almadı ultrasona ona bir ayar oldum bana mantıksız geliyor yani eşim sonuçta aynı evde aynı yatakta yattığım insan onda varsa bende de var demektir bu hastalık zaten burdan bı ayar oldum neyse sonra doğumu konuştu anlattı bir sürü test verdi toksoplazma rubben falan mı ne hatırlamıyorum ismini tokluk şekeri d vitamini dedi ben bunlarada baktiriyorum zaten kan vere vere bir hal oldum onada tamam sonra down sendromunu arastirmami istedi tarama testleri den bashsetti yani çocuk iyide görünse kötü kötü görünse iyi çıkabilir ben testi yapar sonucuna bakarım mesuliyet kabul etmem gibisinden konuştu sanki biraz neyse benim eşimle kan uyuşmazlığım var ben negatif o pozitif test yapıldı dedim bana inderkts coombs testi görmem lazım testi dedi yaptırdım dedim e nabız dan gostermeseydim tekrar yaptircakti bana sonuçta bende biliyorum çocuğumu tahliye atcak bişey yapmam sen doktorusun ben annesiyim niye yalan konuşim neyse gösterdim negatf bu sefer dedi doğum olucahi zaman eşinin de kan kartıyla gelmesi lazım acil müdahalede gerek olabilir görmeden müdahale edilmez hatta doğum hazırlığna başlanmaz dedi dedim nasıl yani eşimin kan karti şartmis dedim ehliyeti var gemici cüzdanı var polis kartı var pasaportu var yok olmaz illa kan kartı olanlarda hata olabiliyormuş eşimin iğne fobisi var bu zamana kadar bir damla kan aldirmamis adam taa gençken kanını ogrenmis sonra ynalis iğneden kısa süreli felç olunca fobisi olmuş şimdi sirf onun dediği olsun diye kan aldirip kart cikaraamz kimin korktuğu biseyi yaptırabiliriz ki yani kısaca kan kartı olmazsa doğuma baslamaz dedi
Mineee123 Happy46 başında yazdım canım doktoru değiştirmedim aslında tam olarak ay çok saçma bir şey mi yaptım ben farkına varmadan ya gönül hanıma ayıp olmuş mudur
Mineee123 Happy46 anladım canım ben de memnundum Allah var ama işte 🥰 doğuma gitmişti bizde hemen nereida hanıma muayene olduk öyle 😊 ya canım detaylı ultrasonu nerde yaptırdın sen şimdi onun telaşı var ben de
Papatyam2017 Ben 2 dogumumu da reyapta yaptım ayrıca kurtajimida doktorum mesut karakuş gayet memnun kaldım egodan uzak çok iyi bir doktor istedigim zaman ulaşıp yazıyordum ve eşim ile 3 yaşındaki cocugum ile bile giriyordum kontrollere testler de öyle istemiyordu büyük bir test vardı onu da devlette yaptirmistim