Kızlar bu hastanede detaylı ultrason yaptiraniniz var mı memnun kaldınız mi🙏🏻
BAKIRKÖY SADİ KONUK DETAYLI USG🙏🏻
Ben gidip ramdevu alamadım yakınımız vasıtasıyla sıra alındı dediler ama tc kimlik alınmadı doktor ismini ve ramdevu saatini dahi bilmiyorum ilgilenirler mi emin değilim 🙁
Ben gitmedim ama burda gidenleri okumuştum canım sol üste arama kısmına sadi konuk detaylı yaz istersen eski postlara bakarsın canım bu dönem giden yok sanırım yada kurban telaşında buraya giren olmayabilir
Ben Bezmialeme gittim 400 liraydı doçent dr du baya detaylı baktı her soruma sabırla cwp verdi
Zuzuum canım baktım hepsine gecen sene memnun olan var bu sene yok aklim karisti
__birafitap__ belki yazan çıkar çıkmazsada yaşayıp görcen artık ama kötü çıkacağını sanmam hangi dr a gideceğini biliyosan onu araştır netten ben Bezmialemdeki dr u öle buldum
Zuzuum işte bu yüzden aslinda tereddütteyim bi yakinimizin tanıdığı vasıtasıyla yer ayarlanmış sanırım ama ne tc kimlik istendi ne de doktor ismi ve randevu saatini biliyoruz bu işin içinden birsey cikacak gibi hissediyorum şu an manisada ailemin yanındayım burda da sehir hastanesinde randevu aldim hangisine gideceğimi şaşırdım
__birafitap__ nasıl kayıt o neye göre gidiceksin ki sen annenlerin ordakine git o zaman canım saatsiz günsüz randevumu olur 2 defa girmene gerek yok zaten annenlerin orda girersin yeterli olur
__birafitap__ Atilla Çankaya yapıyordu 3 sene önce ve asla ama asla tavsiye etmiyorum..!
Anneolacakmis canım sordum normal rahimden farkı yok dedi hiç ağrı hissetmedim doktoruna danıştın mı
Zuzuum nasıl desem bi arkadaşımızın tanıdığı varmış orda tandigimiz kişiler de dediğim gibi o kişi vesilesiyle sira alıp gittiler ama bana çok yavan geldi dıdısının dıdısı sonuçta rica ile bakacaklar sanirim 5 dk bile bakmazlar diye düşünüyorum 😒
nil_sugra teşekkür ederim 🥰 galiba donmyecegim istanbula😬