Beray99 Kızlar merhaba 30+2 72 kiloyum sezeryan olacağım 8 haftam var daha değerdi kaç numara almam gerekiyor büyük mü yoksa orta mı
kubraersin50 Beray99 canım 78 kiloyum 4 haftam kaldı büyük beden aldım oradaki çalışana sormuştum onu önerdi
Klnc Beray99 75 kiloyla doğum yaptım büyük bedeni almanı tavsiye ederim kesinlikle daha rahat tam oluyor zaten
aminezehra Ben yeni doğum yaptım 62 kiloyum m beden aldım cok kötü olmadı ama keşke l alsaydım dedim bence normal bedeninizden bir büyük alın çünkü ödem oluyor vucutta hemen. Şuan doğum sonrası için babaanne kilotları almıştım ödemden onları bile sıkıyor
inciiim Beray99 canım ben iki paket kullandım paketler 9 lu idi eve gelince iki gün daha kullandım sonra normal ped e geçtim
Brokoli Beray99 ben 73 le doguma girdim. kocaman bir karpuz gibiydi gobegim ve medium almistim. gayet isimi gordu kuzum. herkes dependi bir beden buyuk al, dar oluyor yaziyordu burada diye large bulamayinca uzulmustum ama large almama gerek yokmus hic
Kubra1305 Beray99 ben m aldım ama l almadigima pişman oldum birazcık. 69 kiloyum. Epey esnek ama l daha rahat olabilirdi