Mucizemmbenim Nasippp Nasippp uzun yoldan geldıgımız ıcın ilçeden il merkezıne gıdıyrz. ıkı hafta sonra gel dedı cnm kese ve kalp atısını aynı anda görürüz belkı dıye.
Nasippp Emsl_kn canım merhaba bu gün doktora gittim bthgc 509 çıktı progesteron değerimde 43 iyi mi sence
Hccrr1 Mucizemmbenim bugün betam 337 çıktı aspirin aldım , gideceğim doktordan zorla cumaya randevu bulabildim geç kalmam inşallah. Dua edin kızlar sevincten çok korku yaşıyorum şuanda nasıl gececek 3 gün bilmiyorum
Nasippp Hccrr1 adetinizden kaç gün geçti canım? Bide progestan alsaydınız her ihtimale karşı ben öğrenir öğrenmez başladım progestana
Mucizemmbenim Hccrr1 bana oksapar 4000 verdı istersen eczaneden kendın alabılıyrsn parayla ya da acile gıdıp de yazdırabılırsın durumuna anlat pıhtılasma belgenı göster
Ebru222 Mina01 peki iğne kullandığınız halde kaybettiğinizi söylediniz kacinci haftada kaybettiniz. Rabbim size de hepimize de kucağımıza almayı nasip etsin
Mina01 Ebru222 8bucuk haftalikti canim insallah sağlıkla kulaklarımıza alırız allahım tüm isteyen aileye versin biz acı çektim kimse aynı acıyı yasamasin
Hccrr1 Nasippp 2 3 gün falan geçti cnm adetimi , folikasitte kullanmıyordum hemen başladım. Cumaya kadar sabredip kafaya takmamaya çalışıcam bakalım
Ebru222 Mina01 amin bende 2 düşük yaptım bu 3 hamilelik Oksapar 4.0 kullanıyorum. Şuan 14 haftalık olduk korkuyorum
Mina01 Ebru222 cnn o korku bende hep oluyor millet ultrasona o kadar mutlu gider ben ultrasona girerken nefesim kesiliyor her hastaneye gittiğimde boğazım düğümleniyor kötü bisey diyecem diye bende 19 hafta olduk rabbim kucagimiza versin saglikla
Ebru222 Mina01 inşallah canım bende senin gibi hep elim bogrumde gidiyorum. Umarım alırız bu sefer kucağımıza
Hccrr1 Nasippp Nasippp eczaneden al kullan canım ben dr un yazdıklarını kullanmıyorum. Folidays kullanıyorum piyasanın en iyilerinden denildi. Hemen başla sende:)