Mucizemmbenim Deletedmom306 doktor bı hamıle kal ondan sonra bakarız demisti en son muayenede hayırlısı cnm ne olcak bılemyrm😕😕
Deletedmom306 Mucizemmbenim 🤚Sen o doktoruny değiştir canım yoksa aynı acıyı defalarca yaşaman kaçınılmaz . Ben Türkiye deki en iyi prof.larla görüştüm hepsi bana tek tek anlattı nerdeyse master yapacağım . Eğer ben o proflara gitmeyip de bana sadece hamileyken kullanacaksin diyenleri dinleseydim şimdi yavrum kucağımda olamazdı .
ozgei Mucizemmbenim canım benim 2 genim heterozigot 2 kaybım var doktorum kanda pozitifi görür görmez iğne başlayacağız dedi
Nasippp Mina01 canım bende aynı senin gibi 0.4 kullandım işe yaramadı dün testte gebe olduğumu öğrendim ve hemen iğneye başladım eczaneden parayla aldım 0.6 salı da doktora gideceğim. Sende öğrenir öğrenmez mi başlamıştın iğneye
Mina01 Nasippp evet kullandım canim ilk 3ay kullandım.ben 6000lik enox ve aynı zamanda coraspin kullanıyorum pıhtılaşma sonucu verdi gerekli genetik testler yapıldı ona gore verdi doktorum
Mucizemmbenim Arkadaslar degerım 4 idi iki günde 29 olmus şükür rabbime salıya randevu aldım 🥰Allahım tüm bekleyenlere versin. Umarım bu sefer sağlıklı bır sekılde tamamlarız
Nasippp Mucizemmbenim doktor ne bilecek senin kullandığını canım valla isterse kızsın o acıyı biz yaşıyoruz ben aldırdım eşime 2 kutu salı günü de gidiyorum bende ama ben kan teati yaptıramadım bir türlü
Mina01 Mucizemmbenim canim tâbi senin kararın ama pıhtılaşma varsa başlaman gerek mutlaka en azindan ya iğne ya coraspin
Mucizemmbenim Nasippp cnm kan verdin mı düzenlı artıs takıbi önemlı istersen ver ben iki gün sonra bı daha kan vercem