Merveatay Kızlar Ateş ölçerlerin fiyati pandemide çok yükselmişti şimdi yine düşmüş. Trendyolda 97 100 liraya ateş ölçerler görüyorum. Bunlar ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Alıp kullanip memnun olduğunuz bir marka var mı acaba ne alsak?
Selin17 Merveatay uzmanlar temassız önermiyor.. ben koltuk altı alacağım.. evet koltuk altı çocuklarda çok zor ağlıyorlar ama en fazla 1 dakika içersinde kesin sonuç 🙏 ağlasa da ölçeceğim zaten çocuklar herşeye ağlıyorlar
Cucu2015 Merveatay ben oğlumda medisananın temassız ateş ölçerini almıştım 4.5 yıl önce. Yukarıda da yazmışlar. Temazsızlar ne kadar iyi olursa olsun yanlış ölçebiliyor. Hastane bize hep koltukaltı ölçümü soruyor ve koltukaltından ölçün diyor. Hatta bi kere koltukaltı ölçüm cihazı verip eve öyle yollamışlardı. Size tavsiyem ya koltukaltı alın ya da kulaktan
Arinna Merveatay Canım uzmanlar temassız önermiyor diye koltukaltı aldım. Bebeğim ölçtürmüyor. Kulakiçi braun iyi. Birde temassız aldım. Gayet memnunum. Koltukaltı ölçmek çok zor oluyor. Uzmanlar temassız öneriyor ama hepsi temassız ile ölçüm yapıyor
Mihre Selin17 Philips avent prt 2000 8 saniyede ölçüyor,1 dk bile değil.Ondan iyisi asla yok.Doktorların da tavsiye ettiği bu.Kesinlikle öneririm.
Mihre Cucu2015 Evet.Temassız epifiz bezlerine zararlı,kızılötesi ışık ile ölçüyor ve o nedenle tavsiye edilmiyor.