MYstryy Anasinifci cok cok silik bi çizgi var sanki. 2 gun snra testi tekrarla bu sefer daha gozle gorulur cikarsa vardir.
Aykem Bnde de böyle çıktı kanda negatif çıktı inşallah sizde pzoitiftir, bunlar genelde kuruma çizgisi geçiyor
Smgbyrm Anasinifci Anasinifci benimde ilk silik çıktı sonra doktora gittim kan testine ama regl gecikmemişti sonrasında kan da negatif çıktı. Bekledim sabrettim reglime 2-3 gün kala tekrar test yaptım yine silik çıktı 2 gün sonra doktora gittiğimde daha çok küçük olduğunı ve hamile olduğumu öğrendim 🙏🏻 Silik çıkması da pozitif bir değerdir
Aykem Bnm 3 dk çıktı düşünün, dediğim gibi benım ki öyle olupta sizinkinin de öyle olacagı anlamına gelmez, inşallah sizinki gebeliktir
Anasinifci Mira16 3 aylık bebeğim ama son adetim hiç adet gibi olmadı kahverengi ve 5 gün 2 damla oldu sadece
MYstryy Anasinifci bebeğiniz küçük diye istemiyodunuz galiba suanlik. Hayirlisi olsun diye dua edin varsa da sakn üzülmeyin Rabbim bir seyi veriyosa sabrinıda veriyor umarm hakknzda hayrlisi olur . 🤲
nur_mom Anasinifci hamileliğini silik çizgiyle öğrenmiş biri olarak ben bir şey göremedim bu testte canım. Tekrarlaman daha doğru olabilir 😕
Ozlenenclk6144 Anasinifci erken gebelik testi al canım onlarda daha net belli olur km testi yaptıramıyorsan
kedilervekaranfil Anasinifci On günlük gecikmeyle daha koyu bir çizgi çıkardı. Umut kırmak istemem ama minik bebeğiniz varmış onun rahatlığıyla yazdım tahminimi. Hayırlısı olur inşallah
Merakliana Anasinifci cnm o beyaz yer aslında kenarlara dahılmıs diye öyle gözüküyor. Negatif test. Ben ilk dogumundan snra öyle oldu 6. Ay lekelendm ve devamı gelmedi. Test yaptm bildgn pozitif cıktı. Ama süt hormonu yuzunden cıkabiliyrmus. Kan verdm negatf. Yumurtlama dönemi başladıgının işaretiymiş o lekelenme
Anasinifci Anne18 son adetim 10 gün önceydi ama hiç adet gibi değildi 4 5 gün dünde 2 damla kahverengi geldi yerleşme kanaması mıydı acaba