bbkahya Merhaba 27 haftalık hamileyim neredeyse son 1 haftadır ayaklarımın iç ve dış kısmı parmaklarım çok kaşınıyor özellikle gece yatakta başlıyo gündüzleri nadir oluyo böyle birşey yaşayan varmı merak ediyorum
Mehtappilot bbkahya merhaba benim yakın bir arkadaşım hamileliğinde yaşadı bazı hormonlardan kaynaklı olabiliyormuş ama dayanılmaz ise doktora gidin krem ilaç vs. Veriliyor en azından biraz durdurur geçmiş olsun
Merveatay bbkahya bennde yaşadım doktor karaciğer enzimine bakti şekere falan baktık bişey çıkmadı sonradan odemden olduğunu anladim
nil_sugra bbkahya canım kaşıntıyı es geçme. Bende 1 haftadan fazladır çekiyorum benimki kurdeşen çıktı. Ama gebelikte kaşıntı kolestaz belirtisi olabiliyor. Yani tahlillerini yaptır mutlaka. Kaşıntı geldiğinde soğuk suya tut dayanması zor ama kaşımamak için tut kendini
Naren1 bbkahya aynı şikayetle doktora gittim ayak el parmak araları kaşıntıdan ölüyordum karaciğer ve safra enzimlerine baktırdım canım bi tahlil ver istersen
Gunsss Gebelik kolestazı olabilir mutlaka doktora gidin karaciğer ve safra enzimlerinize bakılır. Belirti el ve ayak kaşıntısı çünkü
bbkahya nil_sugra tutuyrm cnm suya kolonya fln döküyorum öyle rahatlayabiliyorum bayramdan sonra gidicem çok sağol önce kadın doğum doktoruma gitmeliyim sanırım
Merveatay bbkahya gece çok rahatsız olursan havluyu islat ayagina sar öyle yat ben anca öyle uyuyabiliyordum
nil_sugra bbkahya evet canım kadın doğum doktoruna git. Şikayetini söylediğinde o seni yönlendirir. İnşallah doktora gidene kadar da geçer