Fadikfs Bacak iç kısımlarım ve kalçam harita gibi oldu kremde sürüyorum ama en çok ne etkili olur çatlakta?
Mom10 Fadikfs offf ayni konudan muzdaribimmmm kasintida yapiyor kasintisi beni mahvediyor catlamasida degil canim yaniyor resmen kasimaktan ama bana misin demiyor
yamacalimoms Fadikfs bende aynı oldum surmedigim krem kalmamisken ve günde 3.5 litre su tukettigim halde.. genetik 🤷
Elisss4016 Bio-oil çatlakşar için çok iyi gelen bir yağ,ben kullanıyorum.Eskiden oluşmuş çatlaklarım neredeyse kayboldu diyebilirim. Yeni çatlak oluşumu da yok karnımda,göbek çevremde
Fadikfs Elisss4016 bunların hepsi aynı mı farklı türleri mi var ki sizin kullandığınızı atabilir misiniz rica etsem
Elisss4016 Fadikfs yok tek bir türü var zaten resim yüklemeyi beceremedim yoksa atacaktım şimdi fotoğrafını ama tek tip o yağ. Lierac kullanmıştım daha önce kilo verme sürecimde çat çat çatladım. Bence vücuttan vücuda değişiyor bu tarz ürünler
Mom10 Fadikfs canimmm yaniyor resmen oyle boyle degil ama suc benim bioil yagi cok faydali diye biliyordum hatta almistimda baktim catlamiY’orum surmedim sonra bi anda bi catlamaya basladim ve surunce yine kasinti rahatlatiyor durmadan surmek lazim
Mervedoruk Fadikfs kaç haftalık hamilesiniz ben lieraç kullanıyorum 22 haftalığm daha çatlama olmadı son aylarda olur diyorlar 🤦🏻♀️
Bebislerimiz Fadikfs evet cnm vücudum zaten cok kuru benim doktor bide yulaf yagi hindistan cevizi yagida onerdi ama burdaki postlardan okuduğum kadar hinsidtan cevizi yagi killanma yapıyormuş
Fadikfs Mom10 evet bende bacaklarımı görmemiştim bi kaç olduktan sonra krem sürdüm ama fayda yok inşAllah iyi gelir
Mom10 Fadikfs ay saka gibi yeni gordum gobegimde catlamis simdi 😩😅bence sen erinme kesinlikle o yagdan sur ben olayin ciddiyetini su an anladim bol bol her dakika suruvem insAllah birde bol sivi tuketimi onemliymis