deletedmom12 gögüsler emizirirken kanamsın diye doğuma 2 hafta kala kullanılması öneriliyor. ama fiyatıı 295 tl . çok pahalı geldi bilemedim alınmalı ??
Zuhalzuzu deletedmom12 bende alacam insallah.cok guzel yorumlar var.fiyati biraz var tabii ama olsun ya.yara bereden iyidir.umarim alacagima deger.
Bilge35 deletedmom12 ablam kullandı canım çokta memnun kaldı. Şimdi bana sakladı insallah bende kullanacağım..
SimayBabacanYataan bebekkaradag bende gördüm ama fiyatına değer mi bilemedim başlık yukarı çıkarda kullananlar yorum yaparsa çok iyi olur
deletedmom12 SimayBabacanYataan keşke başlığa kayanana görümce sorunu yazaydım 😃😃 açıklamaya yazardık hehe
Civcivinannesi Kullanan kişilerin yorumlarını okudum çok memnun kaldıklarını dile getirdiler lakin ücretiz biraz yüksek olduğu için bende kararsız kaldım
Ahmedinannesi deletedmom12 ben de almayı çok arzu ediyordum ama çok pahalı geldi,philips avent göğüs kalkanı aldım.Onun da yorumları çok güzel ve çok daha uygun.Henüz kullanmak nasip olmadı ama bakalım az kaldı inşallah faydasını görürüm.🙈
Kekmez Ben emzirme olayından bu yara falan yüzünden çok korktum işe yarıyorsa ben de alırım ama hiç yorum yapan yok
Demir Ben son 15 gün kala alıp takıcam.Gümüş ün zaten başlıca özelliği yara iyileştirici olmasıymış.Çok araştırdım hiç memnun kalmayan,işe yaramaz diyende çok.Komşum kullandı gayet memnun.Riske atmamak için alıcam,inşallah işe yarar🙏🏻