Canem Ben bugun itibariyle 10haftalik gebeyim fakat doktor şimdiye kadar hiç tekit veya tahlil yapmadı istemedi de... Şimdiye kadar hiç bi tahlil istenmemesi normal mi yada ne gbi tahliller istemesi lagzimdi..
Cnnhls Canem İlk öncelikle mahallendeki aile hekimine hamile olduğunu bildir seni takip altına alıyorlar ve çağırıyorlar aşı içinde tahlil içinde şuan kan vermen gerek vitaminlerine ve kan değerlerine bakılarak ilaç başlıyorlar
mervec Canem pardon canım önceki yorumları şimdi gördüm kullandığını yeni okudum. Sen sormadın mi hiç peki doktoruna
Meltem123 Ultrasonla bebeğe bakacak kalp atışına filan kan alıcak değerlerine bakması lazım vitamin en önemlisi de TSH değerine
tugceeasm Bende 9+5 günlüğüm en son 20 martta kan vermiştim onun dışında sadece ultrasonla bakıyor doktorum bir de folic asit kullanıyorum
Canem tugceeasm bende kullanıyorum folik asit sadece sorunlu gebelikte kontrollerin böyle ayda 2 kere olması normal mi onu anlamıyorum
Canem mervec folik asiti ben gebelikten önce başlamıştım kullanmaya Ona devam ediyorum planlı gebelik olduğu için 3ay öncesinden basladim