Reyyan34 Kızlar miray ismi nasıl sizce kızım için şu an aklıma geldi manası; ayın ilk günleri ay gibi parlayan demekmiş..
Didi6 Reyyan34 Miray isminin gerçek anlamını iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/02/miray-isminin-gercek-anlam-ne-erkek.html?m=1
cagla24 Reyyan34 miray çok kullanılır oldu benim kardeşimin adı simay en parlak yıldız gibi bi anlamı vardı sanırım bi bakın isterseniz
Neslihankk Reyyan34 Türkçe de ışık saçan anlamına geliyomus Mira, aynı zamanda Kuran-ı Kerim’in Kehf Suresinin 22. Ayetinde de geciyo 🥰 Oğlumun ismi Miraç kızım olsaydı Uyumlu olsun diye Mira koyucaktik 2. Erkegimiz geliyomus Baybars oldu 💙🦋
Neslihankk yorumcuanneniz Hercai filminden sonra Miran ismi patlama yaptı zaten ama ben bi türlü sevemedim o ismi 🤭🤣
yorumcuanneniz Reyyan34 Neslihankk Yok ben mardinliyim orada kullanılırdı diziden öncede dizi bizden çaldı aslında 😂😂😂😂 beyler beyi demek 😂 Mir kürtçede adam demek
Neslihankk yorumcuanneniz Güzelmiş anlamı da 🥰 Dizi çıktıktan sonra doğan çocukların %50si Miran 🤣🤣 Ben ordaki karakteri hic sevmiyodum ondan çok itici geldi bana 🤭 2. Oğlumuz olursa diye 2 sene öncesinden belirlemiştik esimle ismini Sinemada film izlerken 💙