Öncelikle herkese mutlu bayramlar olsun🌸
Bende minik prensesime,Umay’a kavustum cok sükür. Hemen hikayemi paylasmak istiyorum.
Sorunsuz bir hamilelik gecirdim. Planli bir gebelikti,esimle 1 yilimiz dolsun diye bekledik. Yildonumumuzden 2 ay sonra hamileydim cok sükür🧿
Ayrintili ultrasonda kalpte parlaklik gordu Dr kardiyologa gittik sorun yoktu cok sukur💪🏻
Gelelim malum güne 😅 son kontrolum 23.07.2020 idi sabah gitmeden gözümde bir acayiplik hissettim sanki tavandan yere tozlar dökülüyormus gibi gördüm🧐 kontrole gittigimizde bunu Dr a soyledim oda tansiyonla ilgili bir sinyal olabilecegini zaten 39+3 oldugumu yarin yatisimi yapip fitille dogumu baslatabiliriz dedi. Zaten suni alacaktim kendi sancim gelmezse,hemen kabul ettim. Ertesi gun yatisim yapildi,fitil yerlestirildi. İlk 5 saat fitille hafif hafif sancilarim basladi. Gelelim suni kismina😏
Arkadaslar 24 saat suni sanci aldim tam 2 serum🥺 acilma 2 cmde kaldi derken Dr um ebeye seruma ek bir ilac yaptirdi. O ilactan sonra olaylar arşa cikti bende. Titremeler ve korkunc kasilmalar. Akabinde epidural takildi. Ama ne fayda…
En sonunda dr um geldi muayneye kanala yerlesmis kendimde biraz ilerleticem dogumu dedi ve gercekten oyle oldu. 2 saat sonra tam acilmayla dogumhanedeydim. Annem esim gidip geliyorlar,hangimiz basinda duralim diye soruyorlar. Ben annem desemde,dogumu esim varken yaptim😂
Annem odadan esyalari getiresiye kadar olaylar gelisti😃ikinma istegim tavan derken. Tam 24 saat sonra 39+5’te esim,annem, Cinarli Hastanesindeki müthiş insan Yeşeren ve Gizem ebe,Dr’um Dilay Gökdeniz sayesinde evladimi kucagima aldim. Yasadigim tüm sürece sonuna kadar degdi. İyiki normal dogum yapmisim o kasilmalara katlanmisim. Umudumu kaybetmistim 2 cm de kaldi derken sabirla beklememe degdi. Kizim simdi 5 günlük oldu🥰
2900 dü ultrason kilosu 2460 doğdu sari papatyam😅 48 cm🧿
Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin insallah.
Sorunuz olursa yanitlarim. Hepinize sevgiler🌸 İyi bayramlar💕