Destanscm Benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mi? 36 haftalık hamileyim aşırı kararma oldu. Doğumdan sonra geçer mi?
Matilda Destanscm bende de oldu canım ama geçmedi. Limon ve karbonat iyi geliyormuş ama hiç denemedim
Dk72 Destanscm bende de var aynı sıkıntı hatta koltuk altımda da aynı şekilde kararma oldu. Umarım doğumdan sonra geçer
nazeninhanim Destanscm bence şimdiden birşeyler yapmaya başla doktoruna da söyle internettende bak iyice , sonrs bize de anlatırsın ilerde başımıza gelebilir gebeliğin sonuna doğru
Cramel nazeninhanim güzellik salonlarında beyazlatıyorlar. Ben doğumdan sonra gidecem kararmadan başlıcam çatlak tedavisi bölgesel zayıflama allah ne verdiyse yaptıracam 😂😂
H1010 Destanscm sudocrem var bunu düzenli olarak kararan bölgelerimizde sürerseniz işe yarıyor benim göğüs altında kararma olmuştu ben faydasını gördüm.
Nazdmrblk Destanscm hormonlar yüzünden çeşitli bölgelerde kararma yaşanıyor maalesef çoğu kaynak geçeceğini söylüyor ama geçenide görmedim 😬bi arkadaş sudo kremi önermiş bende öneriyorum birebir geliyor