Zezef ben l aldım bence sana m olur 61 kilosun hadi 65 ol doğuma kadar diyelim m kesin olur bence

tugce0606 e bebeğe gitmedim bayram sonrası gidip alırım umarım mediumu vardır

Large çok büyük değil paketi açıp baktım bence M dar olduğunu söylediler bende L aldım 37 haftalığım 69 kiloyum

Esin122 53 kg doğumda large mı kullandınız ve oldu mu.. o zaman migrostan alabilirim

Ben hasta bezi aldım Canped XL aldım 91 kiloyum 37 hafta

Teşekkürler migroslarda hep large var ve temini kolay… çanta için herkes ısrarla tavsiye etti alayım dedim

yamacalimoms bende kiloluyum kuzum 71 ile kaldım 79 um 36 haftayim . L aldım kendime . Xl göremedim cm olarak yazıyor zaten bebek bezi gibi bir şey bence olur bugün açıp kontrol ettim de

Zezef kuzum 64 kiloyum minyon tıplıyım sadece gobegım top gbı buna ragmen m beden aldım sıktı tam rahat edemedim mutlaka l beden al lastikli zaten

Zezef ilk doğumumda toplam 9-10kg almama rağmen l beden aldım. İyiki öyle almışım daha rahat. Xs-s giyiyodum hamile kaldığımda.

Zezef bende xl göremedim large aldım şuan 75 kiloyum inşallah olur 😂😂😂