Akgumus19 cansuece aynen canım gün sayyoruz artık ama inan bitmiyor o yğzden erken filan denilenlere takılma hem bütceni hem kendini zorlama ne kadar erken o kadar iyi 😃
cansuece Akgumus19 ben daha hissetmedim o yüzden daha tam hamilelik kısmının tadını çıkaramıyorum zaman hemen geçsin kucağıma alayım diyorum 😊😁belki ilerleyen haftada sizin gibi derim özlerim falan
Akgumus19 cansuece hissetmeye başlayınca anne olduğunu anlıyosun sana tepki veriyor şuan mesale diredi ayaklarını kaburgama benle döğüşüyor ben ittiriyorum o ittiriyor 😃😃😘😘♥
cansuece Akgumus19 yaaa darısı başıma inşllh 😊😊😊iyi mi anlıyor İnsan sonuçta hareket ediyor der içi rahatlar insanın 🙈az kaldı bende hissedeceğim 😊😊😊
gulanne cansuece 16haftalık hamileyim cinsiyet konusunda eminim dedi dr. Hastane çıkışı ve bir kaç parça aldım. Ama cinsiyeti değişir diye endişeleniyorum. Bu arada Allah’ın izniyle kızımız olucak 😍
Akgumus19 cansuece tabiki rahatlıyorsun bazen fazla uyuyor hemen endişeleniyorum niye kıpırdqmıyo diye kupırdayınca içim rahatlıyor hareket etmşyo diye doktorumu aradığımı bilirm 🙏🏻☺
cansuece Svde travel sistem de başka o an anlattı ama hatırlamıyorum fazla şuan kutuya da bakamam müsait değilim 😊sonra denk gelirsek tekrar sorun beklerim