MiniKaya Kızlar merhaba bacak dış yanlarımda ağrı var belimede vuruyor neden olabilir 23. Haftadayım bugün pek oğlumda hareket etmiyor sebebini merak ediyorum 😣
babysevgi MiniKaya kuzu benimde ağrım var aynı şekilde belimde yok ama eşim masaj yaptı hatta bacaklarım cok ağrıyor
Minikpatiler MiniKaya doktoruna söyle magnezyum yazar zaten magnezyum eksikliğinden oluyor 30 lu haftalarda daha dayanılmaz oluyor
MiniKaya kkugu benimde üst yanlarda canım sağıma soluma dönemiyorm resmen bugün fazla oturdum acaba ondanmı yoksa rahimmi büyüyor acaba 🤦🏻♀️ Bu gece uyuyamayacağım sanırım 😣
MiniKaya babysevgi kuzum 23. Hafta bizi mafetti 😀 bende dedim acaba fazla oturdum ondan mı oldu koltuktan kalkamıyorum resmen
MiniKaya Minikpatiler sorarım doktoruma canım sağol bu bacak ağrısının magnezyumdan kaynaklı olduğunu duymuştm hatta maden suyu iyi geliyor diyede duydum ama ben bugün fazla oturdum onunlamı alakalı diye geldi direk aklıma
babysevgi MiniKaya ya ben dün 11700 adım attım bugünde 1500 fln atabildim oturmaktan değil bence hafta ile ilgili
MiniKaya Blablahdhd benim sabahları oluyor o canım ayak altlarım yataktan kalkınca bi 15-20 dk sızlıyor şişlik yok ama