Asyabebek Kızlar meraba 17 haftalık hamileyim d vitamininim 7,8 cıktı cok düşük ama doktorum damla vs. Vermedi acaba benim gibi olanlar var mı? Siz kullanıyor musunuz damla devit 3
Fnur05 Asyabebek canım benimde düşük çıkmıştı doktor devit3 damla verdi ama aşırı mide bulantılarımdan dolayı kullanamıyorum 🙁
brccelik Asyabebek benim 9 çıkmıştı hastanede ki doktorum vermedi ama sağlık ocağındaki çok düşük diyerek başlattı bende internetten bayağı araştırdım sadece doğum için değil ileride kemik erimesi olma riskini de arttırıyormuş benim damla ve hapla yükselmiyor doktor bol bol güneşe çıkman lazım dedi
Asyabebek Fnur05 ne zaman kullanmaya başladın acaba ya bence kullanmaya çalış cok önemliymiş Allah korusun annede kemik kaybına yol acıyormuş
Fnur05 Asyabebek 10.haftada vermişti daha kullanamadım doğru dürüst acaba iğnesi falan var mı şu an o daha kolay geliyo midemde hiçbirsey kalmıyo su bile 🙁
SevDin Asyabebek hayır canım önce Doktorum değelerime göre 10 damla ile başlattı sonra 5. Ayda sağlık ocağı kan ve idrar tahlili yaptı sonuçlarımı doktoruma gösterdim 15 damlaya çıkardı
Ekksl Asyabebek Ben 1ay kullandım baya yükseldi ama suan kullanmayı bıraktım. Yaz geldi zaten günde yarım saat güneşli havada yürüyüş yeterli olur artık
Kubra_dmrr Benim değerlerim normaldi doktor decavit vermişti yine de kullan diye ama o mide bulantısı yaptı onun yerine devit 3 içiyorum 10 damla demişti sağlık ocağındaki doktor tabi o da yağ gibi olduğu için ondan da midem bulanıyor
Demir Kesinlikle zade vitalin d vitaminini öneririm.Hergün suya damlatıp içiliyor.Özel bir ilaç dr yazmıyor.Trans yağ içermediği için damarları tıkamadan karşılıyor d vitamininizi.Doktorum güvenle kullanabilirsin dedi.