Kurtuluss Zehradmrlsym hmm bana da demişti 41 e kadar yolu var sonra bekletmem diye 38 den sonra istediğin zaman doğur demişti 😄
Zynppkbr Zehradmrlsym yaşlı baya bide kızıp duruyo insana😒 çocuğun cinsiyetini korka korka sordum 5 6ayda belli olur dedi yok doğunca belli olur töbe töbe ben anlayamıyorum demiyo da belli değil diyo😀🤣
Zehradmrlsym Kurtuluss aynen 41 e kadar yolu var dedi banada zaten ama benimki 42 iyide zorlucak biraz 😂 mecbur artık sezaryen dedi Tuğba hanım 😂
Defnemm2019 Bende yard doç. Cansu gitmiştim oda cok suratsız ilgisiz doğru düzgün bilgi vermiyor bile, birde burcu hanımı övüyorlar o kadarda övülecek bir doktor değil gitmeseniz bişey kaybetmezsiniz.
Meltem3421 Kızlar birşey sormak istiyorum mesela şuanlık doğum normal gözüküyor sancılarım geldiğinde gece olabilir doktorum olmazsa herhangi bir doktor doğum yaptıracak acaba fiyat farkı alınacakmı çünkü medipolde her doktorun muayenesi farklı tuğba hanıma gidiyorum bu arada
Hulyab Ben esra boyara gidiyorm hamileligimin en basindan beri cok memnunum muayene ucreti 95 lira veriyoruz. Normal 1400 sezeryan 2400 fiyat vermislerdi.
Masall65 Zehradmrlsym Tuğba hanım samimi birimi alanında bilgisi varmı doğum konusunda normal doğumumu tavsiye eder
Zehradmrlsym Masall65 merhaba yeni gördüm yorumunuzu benim takibini Tuğba hanım yaptı çok memnundum sonuna kadar bekledi normal doğum için fakat benim sancılarım 41+2 de geldi pazar günüydü ve Burcu hanım nobetciydi burcu hanımda doğum yaptım ve aşırı memnun kaldım Tuğba hanım bana çatımın dar olduğunu söylemişti ama burcu hanım muayene etti öyle birşey yok çok güzel doğurursun dedi 3.330 doğdu kızım ve sadece 2 dikişim oldu doktorumun motivasyonu aşırı iyiydi Burcu aydın boyama harika bı doktor 😍
Zehradmrlsym Masall65 eğer nöbetçi doktordan memnun kalmazsanız kendi doktorunuzu cagirirsaniz bu her hastanede extra ücrete girer Allah’tan benimki burcu hanımdı 🙈