Eanne Angels-35 var gibi :) ama 2-3 haftalık olabılır. O yüzden silik oluyor hormon yogunluğuna göre . Benim de 3 haftalık hemen hemen böyleydi
Angels-35 Eanne evet benimde şu an 3 haftalık gibi çünkü ben aşılama yaptırdım ordan tam tarihi biliyorum
Homeless20 Angels-35 demiştiimmm sana :)) hadi hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin rabbim
Eanne Angels-35 gözünüz aydın 🤗 uzun ve nazlı bir süreç seni bekliyor. Sağlıkla tamamlanır inşallah. Ben de 3 haftalık öğrendim şuan 36. Haftam :) hala beklemedeyim . Düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi derken nazlı bi süreç oldu ama değer🤗
Melis47- Angels-35 hayirli olsun canm benim evet hamilesin kesinlikle gozunuz aydin insallah bende sizde tüm gebeler ve cocuk isteyenlere rabbim sagglikla nasip etsin.
Yusraelis47 Hayirli olsum rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bilmem inancanmi gozlerim doldu suan zor tutuorum kendimi aglamiyim diye hamileliktenmi boyleyim bilmiyorum ama çünkü cok seviniyorum isteyen birisi hamile olunca🙏🤗