Bktbll Miranazinannesi 38+1canım bugun kontrolm vardı hastaneye yatışım yapıldı ntsde kalp atışları yüksek cıktı acılma ypk sancı yok bekliyorum sürekli alttan muayene yaptılar 😫yok açılmam falan
Miranazinannesi Bktbll gecende ben 2 saat dogumhanede kaldim eve geri geldim nabzim yuksekti ama dusunce yolladilar .
Sumeyye17 38+3 bende 2 cm açılma rahimde yumuşama var gebzeye geldim kurban için yatiyorum çok bel ağrım var
Funda22 Sezeryanı bekliyoruz ne yapalım,sağdan sola dönemiyoruz,bebişim sürekli toplanıp duruyor ama sancı da çıkmıyor,kolumu kaldıracak halim yok,sırtta ağrı,uyku yok,sürekli yüreğim ağzımda bir an önce kucağımda olsa diye iç geçiriyorum.
Bktbll Miranazinannesi allah kimseyi düşürmesin sancıcı olmadan doğumhaneye ya sürekli çatı muayanesi acılma sancı yok diye servis odasına cıkardılar orda gözlemdeyim
Sumeyye17 Miranazinannesi Miranazinannesi gebze merkez hastanem esenler medipol yol açıkken 45 dk ama burada da hastane çok yakın çantamız yanımızda ama inşallah bekler bir gün mecbur gelmek zorunda kaldik
Funda22 Bktbll Canım benim daha önce dış gebelik ameliyatı oldum o yüzden,zaten normal doğurmaya da cesaret edemem.
Bktbll Funda22 anladım canım valla bugun bende cok korktum ama hastane normale yönlendiriyor🙈valla ben çatı muayanesine dayanamadım bugun kaç kere bakıldı allah yardımcımız olsun
Funda22 Bktbll Sen gene de kendini şartlama.Millete bakıyorum da 6cm açıklıkla hastaneye gidip 1 saatte doğuruyor.Ağrısız sancısız sağlıklı güzel doğumlarımız olur inşallah.
Miranazinannesi 1989-- ay darisi basima gelse artik 2 gebelik kolay olur diyorlar hersey ama tik yok bizde 😔
1989-- Miranazinannesi ben.tavsiyem suan erken gelmesini istemeyip bol bol uyuyun cunku dogdugu zaman sadece 2 saat uyuyor sonra geri uyaniyor emzir altini degistir geri uyut 1 saat sürüyor 🤷😄😄😄