Gzmmstf Merhaba kızlar ben 13+4 haftalık hamileyim ikili ve üçlü test istemedim onun yerine detaylı usg istedim doktorundan tamam dedi ama ne zaman yapılacagını söylemedi kaçıncı ayda yapılıyor detaylı usg yaptıran var mı
Aysn6767 İkili test yaptırabilirdiniz aslında sonrasında zaten sonucu iyise üçlüsü yada dörtlüsü vs yapılmıyor. Neden istemediniz?
rabiass Aysn6767 ne gerek var ki ikiliye ? Zaten yanılma payı çok . Örnek veriyorum riskli yazsa kan sonucunda 9 ay boyunca o stresle yaşıyorsun ve bebekte etkileniyor. Detaylida herşey gorunuyo zaten belli oluyo neyin ne olduğu . Bnce yaptirmayarak daha iyi yapmış .
Gzmmstf Aysn6767 Yüzde on yanılma payı oluyormuş testlerde korktum bende Allah korusun birsey çıksa dokuz ay o psikoloji ile durmam diye istemedim rabbimin izni ile ona sığındım hayırlısını sağlıklısını nasip etsin rabbim
Gzmmstf rabiass Bende öyle düşündüm canım yanılma payı varmış Allah korusun dokuz ay o stresle yaşamak çok kötü benim arkadaşım yaşadı onu down sendromlu dediler karnında sıvı aldılar bebegim almamız lazım dediler arkadaşım kabul etmedi doğum yaptı çoçuğu sağa sağlam maşallah
rabiass Aysn6767 yok kuzum çoğu kişi yaptirmiyo sende yaptırma derim onmli bı test değil . Boşuna yaptırıp da kendini strese sokma derim 🌺
annesininkelegi Aysn6767 yazınızı görünce bende yazmak istedim. Bende strese girmemek için yaptırmadım. Sadece burun kemiği geliştiğini ve ensenin ince oldugunu öğrendim ultrason muanemde. Tanı testi degil tahmin yürütülen tarama testi gibi o yüzden detaylıyı bekliyorum. İnsallh saglıklılardır bol dua ediyorum🤲🏻🥰
Aysn6767 annesininkelegi anladım benimde 1 ay sonra kontrolüm ense kalınlıgına bakarız demişti doktorum demekki ikiliyide isteyecek
Gzmmstf annesininkelegi İnşallah canım rabbim cümlemize saglıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲❤️