Gulseren01 Angelada benim de enfeksiyonum vardı verdi daha beter etti beni çünkü fitil olarak kullanıldığın da geri akıyor geri kalan normal olarak ıslak kaldığı için enfeksiyonu tetikliyor doktorunuza söyleyin bence enfeksiyonunuzu
Prenses39 Angelada vajinadan alınanın pek yan etkisi olmuyor erken Doğumu önlemek için vermiştir sancın çıkınca vajinadan daha iyi olur
es_es Angelada yan etkisi olmaması için zaten fitil olarak vermiştir. Hiçbir yan etkisi olmuyor, rahat ol
BabyLover Angelada canım benim de 36da sancim cıktı progestan verdi 37de biraktirdi vajinadan aldım yan etkisi hiç olmadı, diğer türlü ağızdan alınca kusma vs yapabiliyormuş
Angelada Bebislerimiz üstünde tok karnına yazıyor günde bir defa saati farkediyor mu istediğim saatte içebilir miyim
esin_altin Angelada benim doktorumda vermişti ama ben ağızdan kullanmıştım doktorum benim her gece yatmadan almamı söylemişti biz atlattık şükür 16+1 olduk ufak bir kanamam olduğunda kullanmıştım bir kutu kadar
Gulseren01 Ağızdan alınınca halsizlik bulantı yapıyormuş o yüzden bana öyle demişti fitil kullan diye sonra kullandım enfeksiyonum daha kötü oldu sonra iğneye geçtim
Gulseren01 Angelada ins sen de yapmaz canım o zaman dikkat et bol bol su tüket hatta hazır su tüketirsen daha iyi .
es_es hnrgns yok hayır bunu bilmiyorum. Progestan ben de kullanıyorum ama bununilk defa duydum. Mutlaka vardır ama kullanan
Gulseren01 Angelada hayır canım enfeksiyondan oluyordur karın ağrısı hiç bir yan etkisi yok fitil olarak kullanıldığında çünkü
Zcarkit Angelada ağızdan alınca çok baş dönmesi mide bulantisi yapıyor dedi doktor bende fitil şeklinde kullanmıştım yatarken sıkıntı olmuyordu
y_tunc Angelada ben 6 aydır sabah aksam kullanıyorum ama vajınal degıl içiyorum acayıp sersemletıyor baş dönmesi yapıyor sonrasında tatlı bir uyku gece yatmadan içiyorum gece deliksiz uyuyorum resmen cok etkılı bir hap
Gulseren01 Angelada gece uyurken ben kullanıyordum doktor öyle demişti çünkü kullanıldığın da uzanılması gerek en iyisi yatarken kullanmak