Susam88 Merhaba arkadaşlar bugun 34 haftalık olduk bazen bebeğim hareket ederken vajinamda hissediyorum sanki bazen tekmeliyor çok sert bir şekilde herhangi bir kasık karın ağrım yok sizlerde de bu şekil oluyor mu acaba
ecembugra53 Susam88 vajinada ayakları veya basından baskı uyguluyordur ondan Ağrı oluyor cok normal bebek artık kendini Doğuma hazırlıyor canım
Susam88 Bsrlmnemr herhalde canım çok hareket alanı kalmadığından diye düşünüyorum ama kontrolumüzde bayramdan sonra merak ettim aynı durumu yaşayan annelerimiz var mı diye
Bsrlmnemr Susam88 benimde bayram sonrası kontrolüm var bayramdan önce gidip içimi bi rahatlatsam mı diye düşündüm ama haraketleri olduğu için sıkıntı yoktur diye düşündüm. Gerçi hareketleri de eskisi kadar çok değil
Susam88 sanem68 hiç bilmiyorum canım 32 . Hafta da gittiğimde hersey normal dedi planlı bi sezaryan olacağı içinde hiç sormak aklıma gelmedi
sanem68 Susam88 aaa tamam anladım ☺️ Çünkü 29 a kadar bende senin gibi oralarda hissettim sonra bir anda yykarda hissettim dr a gidince dönmüş demişti, bu arada rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin canım ❤️
Susam88 sanem68 amin canım inşallah bütün anne adaylarımız hayırlısıyla sağlıkla sıhatle kavuşalım yavrularımıza🤲❤️