EmineKeser Haftayım bebeğimin boynuna 2 tur kordon dolanmış sezeryanı benim tercihime bıraktılar ne yapacağımı bilmiyorum normal Doğumu denesem mi bebeğime bir şey olacak diye çok korkuyorum
Bsrlmnemr EmineKeser böyle durumlarda normal doğumu sakıncalı buluyorlar ben daha önce doğum yapmadım ilk hamileliğim ama çok duydum ve bununla ilgili çok şey okudum hep normal doğumu tercih etmeyin yazıyordu. Yinede doktorun daha iyi bilir
Wonderanne EmineKeser kordon dolandigi için kısalıyor normal doğum riskli oluyor diye biliyorum doktorunla konuş ayrıntılı bir şekilde o daha iyi yönlendirir sağlıkla gelsin bebişin insaAllah
Misssimsek EmineKeser bence asla riske atma. Sezeryan korkulacak birşey değil. 21 gün önce sezeryan oldum. Suan hic dogurmamisgibiyim. 3. Gün her işimi kendim yapmaya baslamistim.
EmineKeser Korkuyorum sezeryandan daha sonra normali denersen bebeğime bir şey olur diye korkuyorum doktor bana bıraktı
Unlukacar Burada okuduğum bir post ta bayan kordon dolanması olduğu halde normal doğum olmuş ve çocuğu mosmor doğmuş ve bebeği küveze alınmıştı bence risk e atılacak bi durum değil ben sizin yerinizde olsam düşünmezdim bile canım