Evet kızlar şükürler olsun kavuştum yavruma 💞
Hemen başlayalım hiç uzatmadan Pendik medipol hastanesinde Saadet hocamızın kontrolünde bir gebelik geçirdim son haftalara girmiştik idrarda protein çıktığı için tansiyonum bi tık yüksek seyrediyordu bu yüzden yakın takipteydim 38+3 de doğumum gerçekleşti kontrol için sabah 8 de hastaneye gitmiştim doktorum alttan muayene esnasında suyumun geldiğini söyledi yatışını yapalım bugün yarın doğum olur dedi kontrole diye gittiğim için hazırlıksızdım hemen anneme eşime haber verdim eşim işteydi annem de evde abim yanımdaydı bir neyse yatış işlemlerini yaptık odama çıktım hemen önlük getirdiler giyinmem için serum takıldı evden eşyalarımı hastane çantamı getirttim bi endişe sardı ama tarifi olmayan bişey neyse 8 de gittiğim hastane de 10-11 gibi yatışım olmuştu doğum süresinde normal doğum olarak ilerlemiştik çok şükür bi sorun da olmamıştı normal olacaktı doğum ilk gebeliğim olduğundan başıma geleceklerden habersizdim 2 cm açıklıkla yapılmıştı yatışım saatin bile nasıl ilerlediğini hatırlamıyorum sancılar arttıkça evet zor çok zor kolay değil ama rabbim öyle güzel veriyor ki o acıyı bile 2 dakika sancı vurup 2 dakika dinlendiriyor şükürler pilates topu vs derken sürekli hareket halinde olmamı yatmamamı söylediler öyle de yaptım o acıyla bırakmadım kendimi sabrettim doktorlar sürekli gelip gidip açıklığımı kontrol etti bir yandan nts derken hadi hazırsın dediler saatler saniye gibi geçti sanki doğumhaneye doğru ilerlemeye başladık gerçekten hem çok özel hem tarifsiz duygular doğumhaneye gittiğimde gram gücüm kalmamıştı sabah 7.30dan beri aç ve susuzdum güçlü ıkınırsan çabuk olur doğumun dedi doktorum ve bir iki ıkınmada baktılar olmuyor ebeler destekledi ve sonra minik prensesimin sesini duydum o an bitti herşey onca acı onca yorgunluk gitti bir enerji bi mutluluk anlatılmaz yaşanır dediklerinden bebeğimi kokladım onun hazırlıkları yapılırken benim dikişlerim vs yapıldı kaç dikiş olduğunu söylemediler ama kestiler dikişleri de hissettim ama acı duymadım sonradan hissedince tekrar uyuşturdular zaten yarım saat içinde odaya geri döktürdüler bi gece sonra taburcu olduk evimize geldik 27.07.2020 16.20 de dünyaya gözlerini açtı meleğim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tarifi yok yaşadıklarımın 🙏🏼👶🏼
Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim 🙏🏼