Tgcgcl 40+3 haftalık erkek bebeğine hamileyim geçen pazartesi gittim doktora sancın olmazsa perşembe günü(bugun) gel yatışını yapalım normal doğum deneyelim normal olmazsa sezeryan olsun dedi. Bugün ben ikisinden biri olsun kesin dedim ikisini de denemek istemiyorum kaldıramam iki acıyı dedim o zaman riske girmeyelim sezeryan olsun diye yatış yaptı doktorum çıktım 5. Kata ve öğleden önce saat 11den beri hastanedeyim. Buradaki nöbetçi doktorda muayene etti 2cm açıklığım varmış akşama kadar bekleyelim ağrın olursa söyle dediler bebe sürekli tekmeliyor yürüyüş de yapıyorum belim ağrıyor bu seferde. İlk doğumum olduğundan sezeryan olmak istemiyorum bebeğim 4500 kg. Ne yapacağım böyle olan anneler var mı???
Emineerd Tgcgcl 4500 kilo oldugu için sezeryandan yana kullandın oyumu 🤷🏻♀️ Riske atmazdım sanırım bu durumda iki kere acı çekmek bilemiyorum
Mdn Tgcgcl ben normal doğum yapmayı çok istemiştim oğlum 36+6 da geldi ben önce normal doğum sancısını çektim ama olmadı sancıyla kendimi çok kastım oğlumun kalp atışları düşmeye başladı sonra sezeryan oldum bence 2 zorluğu birden yaşamayın
Akg Bebeğinin kilosu var maşallah. Riske de atma sezeryan ol bence. Çünkü dediğin kiloda ise zaten dikişsiz doğurman zor. Her türlü dikiş ve kesik olacak en azından strese gitmeden 10 dk da olsun bitsin
Tgcgcl Şuan NST deyim kızlar bebek hiç durmuyor cihaz kafayı yedi herhalde ve az sancım var, midem bulanıyor, ishalim, midem yanıyor, belim ağrıyor ve en kötüsü dişim ağrıyor ve midem yanıyor 😑😞