Dilarakrkc Merhaba kızlar nasılsınız? Ben 10 haftalık hamileyim ve göbeğim yavaş yavaş büyümeye başladı🤗 sizin kaç haftalıkken başladı?🤰🏻
Busraveminisi1 Dilarakrkc merhabalar canım iyiyiz şükür sen nasılsın☺️şuan 16+2 yim benimde karnım net 10. Haftada belirginleşmeye başlamıştı👼🏼🧿❤️
Ozdmrkbraa Dilarakrkc bünyeniz çok zayıf değilse gazdır canım o benim 16 da çıktı iç karnım dar olduğu için oda 🐣
Dilarakrkc Busraveminisi1 bizde iyiyiz çok şükür teşekkürler ☺️ Bende dün farkettim karnımın çıkmaya başladığını🤭🤗
Dilarakrkc 06minigimym bilmiyorum ama herkeste farklı 3. Ayda başlıyormuş hafiften araştırdım🤷🏻♀️ bence kilonun pek önemi yok karın çıkmasıyla
Dilarakrkc Gulcemom insandan insana değişen birşey ama dediğiniz gibi gazda olabilir bilmiyorum ama hafif bi şişlik var☺️
Havvacnts Gulcemom iç karnı dar olabilir yada zayıftır arkadaş ben 11 haftalığım asla gazım yok karnım çok azıcık belirginleşti zayıfım olabilir yani insandan insana değişir sonuçta rahim büyüyo kese var bebek var yani
Dilarakrkc 06minigimym Ben karnımın büyük bir şekilde çıktığını söylemedim hafif bir şişlik var dedim ki bence gayet normal🙄 dışardan bakınca belli olacak halde değil☺️ Dediğiniz gibi gazda olabilir bilmiyorum ilk hamileliğim
Bsrul21 06minigimym kişiden kişiye değişir ama herkesin vücudu fiziği esnekliği iç karnı farklı sonuçta.