Canselcg Kızlar 13+2 hamileyim kuş burnu ve ıhlamur çayı içmem de bir mahsur var mı annem almış iç diye bende internette çok detaylı bilgi bulamadım. Düşüğe veya kanamaya sebep olur mu?
Selin17 Canselcg benim doktorum sadece ıhlamur içebilirsin demişti canım.. yine de tam emin olamıyorum istersen bir doktoruna danış
bburcu Canselcg ıhlamur 1 fincan dedi ama bitki çaylarına hamilelikte güvenemiyorum ben 🙄 sadece zencefil çayı içmiştim
y_tunc Canselcg ıhlamurda bitki cayıda gebelıkte kullanılmıyor ben tüm bitki caylarını attım ıhlamur falan içiyordum acılma ve kanamaya neden oluyormus ve kanamamda oldu
Canselcg Meriwa hayır aslında çay bile sevmem ama annem çok ısrar etti faydalı iç diye bir sürü almış bende sormak istedim 🤦♀️🥰
htckynk Canım benim doktorum hiçbir şekilde bitki çayı önermediğini söyledi gebelikte vücudun nasıl tepki vereceği belli olmadığı için o yüzden hiç içmiyorum
Ececem Benim doktorum günde 4-5 bardak içmiyorsan sorun yok hepsinden tüketebilirsin demişti. Ihlamur da içtim yeşil çayda içtim. Siz doktorunuza sorun ve o ne derse onu yapın
Gokalpozge1 Ya of bende çok bitki çayı içmek istiyorum ama Bi zararı olur diye tüketemiyorum resmenn canım bitki çayı aşeriyor🙈