Azramelisim Deletedmom320 sen herkesin içinde ne var ne yaşıyor bilemezsin bilip bilmeden de yorum yapmayın tamm mi benim bı sebep lerim var ondan aramıyorum polisi tamm mi ben evlendigimden beri çekiyorum bu insanları 1 sene konuşmadım ben bunlarla hamilelik çıktı geldim konuştum bilip bilmeden kimseyi sorgulama sende
Deletedmom320 Azramelisim yahu saçma sapan konuşmaya devam ediyorsun insanın bebeği söz konusu olunca neler yapmaz ki lekelenme var sancım var diyip buraya yazıyorum hastaneye git deniliyor kapı kilitli diyosun kocam bekle dedi diyosun Allah aşkına kim durur o halde gruba yazmak mı gelir insanın aklına boş yapmayalım yormayalım kimseyi lütfen
Deletedmom306 Azramelisim ⛔⛔YALAN söylediğin bizlerle dalga buradan belli . Hangi hastane Covid li hasta var diye kapalı hangi hastane almıyor sürekli hastaneye gidip duruyorum gittiğim özel de devlette de Covid li var hiç birisi de almamazlik yapmadı . ⚠️Arefe arefe utanmıyor musun insanlara dalga geçmeye . 👊👊 Kizlar inanmayın
Elfydr Azramelisim ne kadar saçma iş ya daha neler arayın polisi anne dövüyor saba dövüyor eş kapının dışında
nazeninhanim Böyle hayatlar var mı hangi devirde yaşıyoruz allah aşkına. Senim evin yok mu yani ne işin var onların yanında önce ki postunda bebeğimi öĺdürcekler yazmışsın. Ruh hastası falan mısınız ailecek. Sokalta Yatarım orda yatmam .
Azramelisim nazeninhanim canım benim evim İstanbul’da eşim buraya göreve geldi bende burda kalmak mecburiyetinde kaldım ama bu saaten sonra sokakta yatarım gene kalmam
Angelada Tugba_58 karnimin altı dünden beri Sertti cnm bugün söyledim doktora hemen nst ’ye aldı beni
Humaninannesi20 Leke de mi var eyvah yaa yakın il falan yok mu gitsen yani kabul etmemeleri çok saçma
Ervasevgi Humaninannesi20 kız sende korkma belliki canı sıkılmış dalga geçiyor insanlarla insan lekesi gelse karnı ağrısa durabilir mi ortalığı ayağa kaldırır gelmiş burda yazıyor üzülme sen canı sıkılmış arkadaşın
Bebekbal Azramelisim ya ambulansı ara o kadar ciddi bir durum varsa,önğne gelen post açar olmuş yalan yanlış yazık